Orkestar Stefana Jelića

Broj telefona:
Sačekajte...

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Orkestar Stefana Jelića je orkestar pažljivo odabranih muzičara, koji su se okupili na jednom mestu da vrate dobru i kvalitetnu muziku ponovo na velika vrata.Podrazumevamo široki repertoar muzike, koji se kreće od klasične muzike, preko narodne, stare i novokomponovane, izvorne, starogradske,domace pop, rok i strane muzike. Ono sto mi nudimo jeste neprocenjivo znanje, kvalitet zvuka i tona, muzičko-scenski nastup i jos mnogo toga. 


Naš orkestar ima namenu da svira sve vrste privatnih proslava,veselja,koncerte,televizijske emisije.Odlikujemo se dobrom energijom, pre svega sviranjem i pevanjem, koje ima potporu u visegodišnjem muzičkom obrazovanju,kvalitetom, muzičko-scenskim nastupom, i profesionalnim i odgovornim odnosom prema svom poslu. Naša muzička misija jeste da oživimo kvalitetnu muziku i unapredimo je, da budemo profesionalni, inovativni i da nastavimo dalje da radimo na sebi i samim tim da stvaramo još bolju muziku, u kojoj će uživati naši slušaoci.


Orkestar se sastoji od 8 članova (6 instrumenata i 2 vokala)


- harmonika 🎹

- saksofon 🎷

- klavijatura 🎹

- električna/akustična gitara 🎸

- violina 🎻

- bubanj 🥁

- 1 ženski vokal 🎤

- 1 muški vokal 🎤


Orkestar Stefana Jelića nedavno je izdao prvu pesmu za Grand produkciju pod nazivom „Ko nam se udaje“, a već nakon nekoliko meseci pesma je postala veoma popularna i tražena na venčanjima. Pozitivni komentari i pohvale ispod numere samo se nižu, a što je najbitnije pesma je na terenu odradila svoju ulogu.


Stefan je zajedno sa svojim orkestrom postao jedan od najtraženijih u regionu a odlikuju ih fantastična energija na nastupima i mladi ljudi puni entuzijazma. Za posebne želje i zahteve klijenata Stefan Jelić & OrchestrA mogu dodatno angažovati vokale i instrumente.

Komentari

Ostavite komentar
Preporuke mladenaca