Najbolji muzičari, bendovi, trubači, tamburaši i d-džejevi nastupaju na jednom mestu, na portalu Ludi Kamen.

Bez dobre muzike nema ni dobre svadbe, zato pronađite,
preslušajte i rezervišite na vreme Vaš bend za svadbe.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Čačak, Srbija
Plene harizmom i pozitivnom energijom. Poznati po repertoaru za svaku priliku. Pružiće Vam nezaboravne trenutke, pokrenuti telo i okrepiti dušu.
Šabac
Naš bend se sastoji od 6 članova koji imaju dugogodišnje iskustvo u svetu muzike. Svojim poznavanjem iste i svega što ovaj posao nosi, pogodni smo za sve tipove privatnih proslava (svadbe, punoletstva, rođenja, krštenja…) kao i klupskih svirki. Svojom energijom i pažljivim odabirom repertoara, trudimo se, pre svega, da napravimo dobru atmosferu koja traje od prvog do poslednjeg momenta vašeg slavlja. Vaš osmeh i zadovoljstvo su naša najbolja reklama. Oni nam daju podstrek da budemo još bolji i dokaz su da naš posao radimo na pravi način.
Čačak , Srbija
Mi smo energičan tim energičnih pojedinaca spreman da se i sam zabavlja. Tim ljudi koji će zaista uraditi sve da Vaša svadba bude najbolja žurka. Naša jedinstvena ekipa sastavljena je od elitnih pojedinaca. Fenix bend za svadbe uvek sa sobom nosi višedecenijskijsko muzičko iskustvo. Moderan, kvalitetan, osmočlani tim sa dugogodišnjim iskustvom je pravi izbor za Vašu svadbu, punoletstvo, prvi rodjendan, slavlje, žurku.
Čačak , Srbija
Potrebna Vam je starogradska, stara narodna, pop i rok muzika za sve vrste veselja? Na pravom ste mestu! Orkestar Šešir moj.
Čačak , Srbija
Vizija i cilj našeg sastava nije da budemo bend koji će biti tek deo dekora, već bend koji će biti šlag na torti vaše proslave, koji će je učiniti nezaboravnom, ugodnom i dugo pamćenom. Širok repertoar (narodna, pop muzika domaća i strana)  daje nam mogućnost da pokrijemo specifični ukus svakog gosta, da izađemo u susret svačijem muzičkom afinitetu, praveći ugodnu i prijatnu atmosferu. Bendovi za svadbe u Čačku
Čačak , Srbija
Bend je prepoznatljiv po kreiranju dobre, pozitivne atmosfere koja retko koga ostavlja ravnodušnim. Iza imena ovog benda stoji ogromno iskustvo, bezbroj nastupa, hiljade osmeha, hiljade, od srca, otpevanih i odsviranih pesama. Sedam različitih energija usmerene su ka istom cilju, a sve to se može spakovati u dve reči – KABARE BEND.