Bendovi za svadbe

Bez dobre muzike nema ni dobre svadbe. Pronađite i rezervišite na vreme vaš bend za svadbu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 11
Beograd , Srbija
Bend iz Kragujevca izdvaja se širokim repertoarom i atmosferom koju prave širom Srbije!
Kragujevac, Srbija
Replay bend pripada klasi vrhunskih bendova. Jedna od najvažnijih stvari prilikom organizacije svadbe jeste kvalitetan odabir benda.
Beograd , Srbija
CHEGI & Braća Bluz Bend je jedan od najpopularnijih orkestara za svadbe na ovim prostorima. Na mrežama (Google, Facebook, Instagram) su najbolje i najviše ocenjen bend za proslave na Balkanu, bez ijedne negativne recenzije. Zanimljivo je da su članovi ovog sastava završili Muzičke akademije. Jedan od njih, Dušan, je šampion sveta u sviranju klasične harmonike u Portugalu 2016. godine, kao i dobitnik prestižne nagrade EXIT fondacije. Bend se sastoji od 10 članova (8 instrumenata, 7 vokala, DJ koncepti). • saksofon 🎷 • truba 🎺 • violina 🎻 • harmonika 🎹 • bubanj 🥁 • električna/akustična gitara 🎸 • bass gitara 🎸 • klavijature 🎹 • 2 ženska vokala 🎤 • 5 muških vokala 🎤 • DJ & saksofon & violina (doček zvanica) 🎛️🎷🎻 - Recept za idealan početak zabave. Na repertoaru su razne obrade svetskih i domaćih hitova, kao i najlepših filmskih tema. • DJ & saksofon (blok za tortu) 🎛️🎷 - Ovaj blok se najčešće izvodi uz tortu i zaista predstavlja pravi spektakl. • DJ & saksofon & truba (blok za tortu) 🎛️🎷 🎺 - Repertoar je nešto drugačiji u odnosu na DJ & saksofon koncept i sastavljen je od latino hitova, kao i hitova "narodnog" karaktera (Dejan Petrović, Goran Bregović...). Nastupali su na Pesmi za Evroviziju, i to 2 puta, sa pesmama Devojko sa plamenom u očima i Svadba ili kavga. Široj publici su postali poznati akapela miksom Evolucija ExYu muzike. Repertoar koji izvode možete pogledati na njihovom sajtu.
Novi Sad
Akustična Soba je devetočlani cover bend specijalizovan za korporativne, svadbene , rođendanske i klubske žurke. Naš repertoar se sastoji od hitova u okvirima soft džeza, latino muzike, strane i domaće zabavne muzike, fanka, domaćih hitova devedesetih i narodne muzike. Ono što nas ističe i po čemu se razlikujemo od drugih sastava ovog profila je naša duvačka sekcija koja se sastoji od saksofona, trube i trombona, i koja čini da naš bend zvuči kao veliki orkestar.
Šabac
Naš bend se sastoji od 6 članova koji imaju dugogodišnje iskustvo u svetu muzike. Svojim poznavanjem iste i svega što ovaj posao nosi, pogodni smo za sve tipove privatnih proslava (svadbe, punoletstva, rođenja, krštenja…) kao i klupskih svirki. Svojom energijom i pažljivim odabirom repertoara, trudimo se, pre svega, da napravimo dobru atmosferu koja traje od prvog do poslednjeg momenta vašeg slavlja. Vaš osmeh i zadovoljstvo su naša najbolja reklama. Oni nam daju podstrek da budemo još bolji i dokaz su da naš posao radimo na pravi način.
Kragujevac, Srbija
Exclusive Band je moderan bend za svadbe i sva ostala vaša slavlja. Bend ima stalan sastav koji čine sedam profesionalnih muzičara. Bend je poznat po dobroj atmosferi i širokom repertoaru. Nastupa širom Srbije i regiona.
Kragujevac, Srbija
Tri prelepe devojke, Tamara, Gorica i Ana, svojim šarmom i muzičkim izvođenjem, plene pozitivnom energijom i osmehom. Dugi niz godina bend prikazuje jedinstveni, energični i atraktivni show program, nabijen emocijama, dobrom svirkom, vrhunskim pevanjem i raznolikim repertoarom. Repertorar je vrlo raznovrstan, od starih narodnih, starog pop&rocka, do najnovijih hitova. Takođe imamo i dosta stranih pesama, a ne zaboravite i na naš DJ AND SAX SHOW.
Kragujevac, Srbija
"„Sax ‘n’ Groove“ predstavlja energičan i jedinstven muzičko scenski performans koji čine DJ - Igor Jevtić, i profesori saksofona - Alen Petrin, Milan Pavlović, Marko Milovanović. U muzičkom setu, slušaoci mogu da čuju izvođenje svih modernih muzičkih pravaca - main stream house, r'n'b, kao i inostranu muziku 80’ i 90’, uz pratnju saksofona i glasovnu interakciju sa slušaocima. Bend je za kratko vreme postao sinonim za dobru žurku, kako klubsku, festivalsku, tako i svadbenu o čemu govori inpoznatna cifra od 1500 nastupa za 7 godina. Naši slušaoci uživaju u našem performansu širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš. Kragujevac), kao i u zemljama regiona (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Grčka i Austrija)."
Beograd , Srbija
Euterpa, muza i zaštinica muzike iz grčke mitologije (u bukvalnom prevodu: ona koja voli, obožava, uveseljava, zadovoljava), ime je i jednog od najtraženijih beogradskih klupskih bendova. Atraktivan scenski nastup, beskompromisno uigrana ritam sekcija, uz vodeći ženski vokal i dva muška vokala, seksi solaže na saksofonu, autentičnu interpretaciju pesama, kvalitetan, čist i pun zvuk zaštitni su znak ovog benda. Na repertoaru se nalazi preko 350 žanrovski različitih pesama (od pop/rock, disco, funky zvuka do modernijih acid jazz, soul, house, latino i dance hitova, kako stranih, tako i domaćih). Repertoar se svakoga puta prilagođava vrsti nastupa, kao i senzibilitetu publike.
Kragujevac, Srbija
Grupa muzičara okupljenih oko ideje da se dobrim zvukom i moćnim vokalima postignu sjajna atmosfera i dobro raspoloženje. Hvala na ukazanom poverenju.
Kragujevac, Srbija
Rođen je u Kragujevcu, gde je završio osnovnu školu, a potom upisao Prvu kragujevačku gimnaziju, pored toga uporedo je išao i u Srednju muzičku školu "dr Miloje Milojević" takođe u Kragujevcu. Muzikom se bavi aktivno od 1996. godine, a trenutno nastupa sa svojim Krečar bendom. Svoj prvi album izdao je 2013. godine za produkcijsku kuću BN music.