Najbolji muzičari, bendovi, trubači, tamburaši i d-džejevi nastupaju na jednom mestu, na portalu Ludi Kamen.

Bez dobre muzike nema ni dobre svadbe, zato pronađite,
preslušajte i rezervišite na vreme Vaš bend za svadbe.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 80
Novi Sad, Srbija
Najbolji bend za sva Vaša slavlja sa sveobuhvatnim repertoarom.
Novi Sad Srbija
Orkestar sa najvecim iskustvom i repertoarom u celoj ex YU. 45 godina sa vama i za vas - Bolji od najboljih. SLATKI GREH
Novi Sad, Srbija
Bend, sa velikim iskustvom i repertoarom. Nastup je izuzetno energičan i zabavan, dobra zabava ne može da izostane.
Novi Sad, Srbija
Babaroga bend za svadbe je tim profesionalaca iz Novog Sada koji svoje znanje, talenat i energiju maksimalno crpe u cilju kreiranja vrhunske atmosfere podržanu kvalitetnim tonskim i scenskim nastupom. Kroz dugogodišnji rad naš tim se specijalizovao za svadbe, a istim kvalitetom i energijom uveličaćemo vaš rođendan, maturu, krštenje...
Šabac , Srbija
MegaMix Band je nastao 2005. godine spajanjem najboljih muzičara iz okoline Šapca. U svom sastavu ima sedam članova. Izdali su 5 albuma, 10 hit singlova na domaćim top listama, učestvovali na TV show programima, nastupali u inostranstvu kao i na mnogobrojnim festivalima. Svojim nastupima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zašto nas toliko traže? Zato što je kvalitet naše muzike i atmosfera koju pravimo vrhunska svaki put kada nastupamo.
Novi Sad, Srbija
Betty Boom je idealno rešenje za urbaniji tip svadbe zbog svoje originalne postavke, zvuka i repertoara, energičnog nastupa i interakcije sa publikom. Dva izuzetno moćna ženska vokala, originalan muški vokal, perkusionista koji sve vreme zvuk drži na ivici latino plesa i pokreće na igru su samo neke karakteristike koji ovaj bend definitivno razlikuje od drugih. Repertoar se proteže od 70´ godina do trenutno najaktuelnijih hitova i pokriva žanrove kao što su disco-pop-latino-reggea-rock-house inostrana muzika. Domaći repertoar je uglavnom baziran na najkvalitetnijim hitovima ex yu pop-rock muzike kao i novijim domaćim hitovima takođe u okvirima pop i rock muzike. Betty Boom ne svira narodnu muziku, ali ukoliko ima potrebe za kvalitetnim boemsko-kafanskim repertoarom, u pratnji može da ima ozvučen narodno - tamburaški orkestar od pet članova ( klarinet, harmonika..) kao zanimljiv programski dodatak koji na centralnom podijumu u interakciji sa gostima napravi sjajnu atmosferu. Bend poseduje sopstveno ozvučenje i rasvetu.
Kraljevo , Srbija
Bend za Vaše venčanje i sve ostale proslave.
Novi Sad, Srbija
Maestro Bend je mlad i moderan sastav koga čine 4 umetnika sa iskustvom stečenim učešćem na mnogim formatima proslava, pa čak i televizijskim iskustvom kroz učešće našeg pevača na muzičkim kampovima televizija sa nacionalnom frekvencijom. Kroz veliko umeće interakcije sa publikom, naš pevač, pevačica, klavijaturista i harmonikaš znaće da zadovolje ukuse svakog dela publike, kroz ogroman repertoar, počevši od komercijalnih pesama, starih izvornih iz svih krajeva bivše Jugoslavije, pa do turbo folka, zabavnjaka i noviteta uključujući krajiške i hitove Baje Malog Knindže. Na svim događajima gde nastupaju, uz vrhunsku opremu koju poseduju, muzičari ovog benda atmosferu dovode do usijanja. Nastupi im se prostiru po celoj Srbiji i inostranstvu…
Novi Sad , Srbija
Novosadski bend Talasna dužina osnovan je novembra 2008. godine i u svom sastavu ima šest članova. Repertoar kojim bend raspolaže i nudi jesu strani i domaći rok, a tu je i dobra, stara narodna pesma ali i današnja komercijalnija žanrovska određenja.
Novi Sad
Doček mladenaca, Korporativne proslave, muzika za restoran, muzika za svadbe... Možete ih čuti u Vinskoj kući Kovačević gde redovno nastupaju punih 11 godina, kao i restoranu Karlo na Petrovaradinskoj tvrđavi. Vrsta muzike: Filmska instrumentalna muzika, strani i domaći pop rock. Tip sastava Violin Piano Duo: Violina, vokal, klavir i klavijatura.
Novi Sad , Srbija
Amplituda bend spreman je da svojom energijom ispuni svaki poseban događaj koji treba da se obeleži u veselju.
Novi Sad, Srbija
Aureus je bend sa tradicijom od preko 19 godina koji će energičnom svirkom, kvalitetnim tonom, modernim scenskim i vizuelnim nastupom kao i dobro odabranim repertoarom Vašu svadbu, venčanje, žurku, rođendan, maturu ili bilo koju drugu zabavu učiniti nezaboravnom. Osnovni cilj Aureus benda je da se tokom svirke publici priušti što prijatnija atmosfera, kao i velika količina energije. Najviše pažnje poklanja ORIGINALNOJ interpretaciji i aranžmanima koji ih oslikavaju kao profesionalce kojima je dobra svirka i reakcija publike sve.
Novi Sad, Srbija
instrumentalna muzika – klasična, popularna, rock, tango, filmska muzika violina-violončelo duet
Novi Sad, Srbija
Svaki član daje svoj doprinos kroz jedinstvenu muzičku misao koja se razvija godinama i lagano kreira poseban pravac među bendovima današnjice.   Repertoar za svačiji ukus, dugogodišnje iskustvo, vrhunsko ozvučenje i rasveta - idealan izbor za sve vrste proslava!   Bend za svadbe, rođendane i proslave svih vrsta! Bez ograničenja Raznovrstan repertoar Dj & Violin Sedam članova
Novi Sad , Srbija
Ćole bend je spoj mladosti i iskustva. Uvek nasmejani, raspoloženi i spremni da vaše veselje učine nezaboravnim. Ćole-Bend uspešno funkcioniše već dugi niz godina, što svedoči odsviranih preko 2000 svadbi i raznih proslava. Izuzetan kvalitet žive svirke, vrhunski vokali i muzičari, profesionalna oprema (ozvučenje , rasveta...). Ukoliko niste u prilici da nas čujete uživo poslušajte naše video klipove.