Bendovi za svadbe

Bez dobre muzike nema ni dobre svadbe. Pronađite i rezervišite na vreme vaš bend za svadbu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 10
Šabac, Srbija
MegaMix Band je nastao 2005. godine spajanjem najboljih muzičara iz okoline Šapca. U svom sastavu ima sedam članova. Izdali su 5 albuma, 10 hit singlova na domaćim top listama, učestvovali na TV show programima, nastupali u inostranstvu kao i na mnogobrojnim festivalima. Svojim nastupima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zašto nas toliko traže? Zato što je kvalitet naše muzike i atmosfera koju pravimo vrhunska svaki put kada nastupamo.
Šabac
Naš bend se sastoji od 6 članova koji imaju dugogodišnje iskustvo u svetu muzike. Svojim poznavanjem iste i svega što ovaj posao nosi, pogodni smo za sve tipove privatnih proslava (svadbe, punoletstva, rođenja, krštenja…) kao i klupskih svirki. Svojom energijom i pažljivim odabirom repertoara, trudimo se, pre svega, da napravimo dobru atmosferu koja traje od prvog do poslednjeg momenta vašeg slavlja. Vaš osmeh i zadovoljstvo su naša najbolja reklama. Oni nam daju podstrek da budemo još bolji i dokaz su da naš posao radimo na pravi način.
Šabac, Srbija
Orkestar za sva vaša veselja.
Novi Sad
Muzička enciklopedija uživo, savršen spoj iskusnih muzičara, profesionalan pristup i posvećenost svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju i maksimalno zalaganje, zasigurno su glavne karakteristike Mandarine. Naš moto je učiniti Vaš dan veličanstvenim a Vama i Vašim gostima prirediti nezaboravnu žurku o kojoj će se pričati godinama!
Šabac, Srbija
Pevamo i sviramo sve muzičke žanrove - koje Vi volite
Valjevo, Srbija
Bend za sva vaša veselja ( svadbe,punoletstva,rođendane,krštenja ) i za klubove, kafane i kafiće.
Šabac , Srbija
Hit bend je nastao 27.7.2012 godine... I ako su članovi benda jako mladi može se reći da smo jako iskusni što pokazuju i brojni nastupi sa najvećim zvezdama naše estrade.Bend poseduje jednu od najsavremenijih oprema što će učiniti vaše veselje još boljim... Bend karakteriše jako širok repertoar i neverovatna energija na našim nastupima što nas čini jednim od najkompletnijih bendova za sve vrste vaših veselja...
Šabac, Srbija
Scharmery band, bend vrhunskog kvaliteta, odlikuje se visokim nivoom profesionalnosti, energičnosti i atraktivnim scenskim nastupima. Dugogodišnji timski rad, sjajnih muzičara, rezultirao je perfektnom usviranošću, ogromnim, raznovrsnim repertoarom.
Šabac, Srbija
Bend sa dve decenije iskustva ulepšavanja atmosvere. Bez obzira koji je povod za zabavu, mi ćemo se pobrinuti za nezaboravan provod.
Šabac, Srbija
Bend za Vaše venčanje i sve ostale proslave.