Hoteli za svadbe – Beograd

Pronađite hotel za vašu najvažniju proslavu

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Jug Bogdanova 10
Sedmi sprat Amsterdam hotela rezervisan je za jedan od najlepših beogradskih restorana, atraktivan i jedinstven „rooftop“ restoran Mokum. Fascinantan pogled na prestonicu i reku očarava i oduzima dah. Luksuzan enterijer, prijatan ambijent, izvanredna hrana, profesionalno i ljubazno osoblje, ispuniće i zadovoljiti sve Vaše potrebe i učiniti da maksimalno uživate u svakom trenutku provedenom u Mokumu. Vrhunski kvalitet ponude i usluge su prioritet i naš prepoznatljiv zaštitni znak.
Bulevar Mihaila Pupina 10k
Mi u hotelu Falkensteiner Belgrade znamo da je venčanje jedan od najvažnijih dana u vašim životima i želimo da vam pomognemo da zajedno stvorimo jedinstven događaj koji nikada nećete zaboraviti!
Ada Ciganlija bb
Mesto gde se elegancija susreće sa nezaboravnim proslavama! U Faeni, posvećeni smo pretvaranju Vaših posebnih trenutaka u izuzetna sećanja. Naše putovanje je počelo sa vizijom da stvorimo mesto koje odiše sofisticiranošću i šarmom, slično renomiranim event centrima svetske klase, koje će postaviti nove standarde kada je reč o eleganciji i organizaciji same svečanosti. Smešten na slikovitoj Adi Ciganliji, nadomak novog stambenog kompleksa Beograd na Vodi i užeg centra Beograda, naš prostor besprekorno spaja prirodne lepote okruženja sa elegancijom enterijera. Zamislite da kažete „Da“ okruženi bujnim zelenilom i mirnim pejzažima, stvarajući magičan ambijent koje će zauvek ostati urezan u Vašim sećanjima.
Terazije 20, Beograd
Hotel Moskva predstavlja jedan od simbola Beograda, izgrađen 1906. na Terazijskom platou, na nultoj tački centra grada. Neka Vaš prvi bračni ples bude pod svodovima najlepšeg zdanja u Beogradu. Mi smo tu, da Vama omogućimo da uživate u danu koji ćete zauvek pamtiti. Prepustite se timu najboljih, koji se raduju da izađu u susret svim Vašim željama.
Milentija Popovića 5
Gde se svaki trenutak pamti, a ljubav proslavlja Preko 30 godina iskustva u organizaciji luksuznih venčanja čini hotel Hyatt Regency Beograd idealnom destinacijom za proslavu večne ljubavi u prostoru koji odiše elegancijom i sofisticiranošću. Pažljivo dizajnirani prostori Kristalne dvorane i Studija pružaju prelep ambijent, kako za intimnije tako i za proslave sa većim brojem ljudi. Pored vanvremenskog prostora, tim vrhunskih, svetskih kuvara hotela Hyatt Regency Beograd pobrinuće se za ekskluzivan gastronomski doživljaj uz pažljivo kreirane menije.
Kralja Milana 35
U hotelu Hilton, ljubav je uvek na prvom mestu. Upravo zato, zamislite venčanje potpuno drugačije od svih ostalih, zamislite bajkovitu lokaciju i venčanje uz zalazak sunca. Veličanstveni prostor koje odlikuje spoj raskoši i elegancije, kao i još mnogo posebnih detalja, čine Hilton Belgrade savršenim mestom za dan venčanja. Najlepša bašta koja se nalazi u srcu Beograda, okružena zelenilom idealna je za romantičnu ceremoniju venčanja uz zalazak sunca. Naša personalizovana usluga počinje od trenutka kada kročite u Hilton Belgrade. Pozivamo vas da se sastanete sa koordinatorom venčanja koji će vam se posvetiti u potpunosti i posavetovati vas kako da ostvarite ideje za vaš veliki dan. Naša sala Car Dušan zauzima 407m2, gde su vam takođe na raspolaganju 242 svetle i prozračne sobe, 281 parking mesto, 3 restorana, kao i 2 elektro punjača za vozila. Naši stručnjaci za planiranje venčanja na usluzi su vam kako biste s njima osmišljavali vaše venčanje iz snova i s’ lakoćom dovodili najmanje detalje do savršenstva.
Vladimira Popovića 10
Crowne Plaza nudi savršenu mogućnost izbora prostora gde možete provesti najvažniji i najsrećniji dan u životu - Vaše venčanje. Sa istom pažnjom ćemo za Vas organizovati intimnu svadbenu ceremoniju kao i glamuroznu proslavu u našoj Balskoj dvorani od 800m² sa 500m² predprostora. Ukoliko svadbenu proslavu želite da organizujete van hotela, bez obzira na broj zvanica, mi smo savršeni partner za realizaciju tako zamišljenog slavlja.
Beogradski put 160
Biser Dunava se nalazi u samom srcu Srbije, u gradu Smederevu koji je smešten na obali reke Dunava, najveće evropske reke, i na samo 45 km i 40 minuta od Beograda. Biser Dunava predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog, inspirisan je elegancijom i luksuzom vila i malih zamkova u Provansi, i nudi “all-inclusive” organizaciju venčanja i proslava svih vrsta.

Predstavljamo Vam listu hotela u kojima možete organizovati Vašu proslavu venčanja. Hoteli tradicionalno predstavljaju pravu lokaciju za organizaciju svadbe, pre svega zbog komfora, odnosno, velikog kapaciteta mesta, ali takođe i zbog keteringa i vrhunske usluge. Ako se odlučite za organizaciju venčanja u nekom od hotela, sigurno ćete imati na raspolaganju profesionalnu uslugu i niz drugih pogodnosti koje hoteli nude, pre svega sa smeštajem.