Hilton Beograd

Broj telefona: 011*** Kliknite za broj telefona

Cena

110 - 150

Kapacitet

250

Hilton Beograd

Broj telefona: 011*** Kliknite za broj telefona

Cena

110 - 150

Kapacitet

250

Dodatne informacije

Kontakt

Lokacija:

Kralja Milana 35

E-mail adresa: ***@hilton.com Kliknite za email
Drustvene mreze:

O vendoru

U hotelu Hilton, ljubav je uvek na prvom mestu. Upravo zato, zamislite venčanje potpuno drugačije od svih ostalih, zamislite bajkovitu lokaciju i venčanje uz zalazak sunca. Veličanstveni prostor koje odlikuje spoj raskoši i elegancije, kao i još mnogo posebnih detalja, čine Hilton Belgrade savršenim mestom za dan venčanja. 

Najlepša bašta koja se nalazi u srcu Beograda, okružena zelenilom idealna je za romantičnu ceremoniju venčanja uz zalazak sunca. Naša personalizovana usluga počinje od trenutka kada kročite u Hilton Belgrade. Pozivamo vas da se sastanete sa koordinatorom venčanja koji će vam se posvetiti u potpunosti i posavetovati vas kako da ostvarite ideje za vaš veliki dan. 

Naša sala Car Dušan zauzima 407m2, gde su vam takođe na raspolaganju 242 svetle i prozračne sobe, 281 parking mesto, 3 restorana, kao i 2 elektro punjača za vozila.

Naši stručnjaci za planiranje venčanja na usluzi su vam kako biste s njima osmišljavali vaše venčanje iz snova i s’ lakoćom dovodili najmanje detalje do savršenstva.

Preporuke mladenaca