Povoljni restorani za svadbu u Beogradu

Pronađite prostor sa povoljnim cenama za organizaciju vaše proslave

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Nova 27a, Barajevo
Organizujte sve vrste svečanosti u modernom ambijentu nadomak Beograda. Motel se nalazi u jednom od naših najlepših izletišta, Lipovačkoj šumi. Svečane sale motela Lipovačka šuma predstavljaju moderan i multifunkcionalan prostor podeljen na dve celine, kapaciteta 500 i 100 mesta. Jedinstven enterijer našeg objekta moguće je brzo i jednostavno prilagoditi različitim potrebama klijenata, pružajući mogućnost organizacije različitih svečanosti, venčanja, rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, seminara...
Mitropolita Petra 8
Da li želite da vaš prostor za venčanje bude autentičan i moderan? Da li su vam klasične sale za svadbe bezlične? Mi znamo da je odabir idealnog prostora za vašu svadbenu žurku najbitnija stavka pri organizaciji venčanja. Novi Bitefartcafe vam nudi sve čari ovog multifinkcionalnog kluba u funkciji prostora za svadbe i svadbene žurke, za vaše drugačije venčanje.
Ada Ciganlija bb
Mesto gde se elegancija susreće sa nezaboravnim proslavama! U Faeni, posvećeni smo pretvaranju Vaših posebnih trenutaka u izuzetna sećanja. Naše putovanje je počelo sa vizijom da stvorimo mesto koje odiše sofisticiranošću i šarmom, slično renomiranim event centrima svetske klase, koje će postaviti nove standarde kada je reč o eleganciji i organizaciji same svečanosti. Smešten na slikovitoj Adi Ciganliji, nadomak novog stambenog kompleksa Beograd na Vodi i užeg centra Beograda, naš prostor besprekorno spaja prirodne lepote okruženja sa elegancijom enterijera. Zamislite da kažete „Da“ okruženi bujnim zelenilom i mirnim pejzažima, stvarajući magičan ambijent koje će zauvek ostati urezan u Vašim sećanjima.
Kej Oslobođenja 11a
Restoran-splav New Marinero se nalazi na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i ovog drugog, novijeg dela Zemunskog keja, tačno preko puta plaže lido na Velikom ratnom ostrvu. Na ugostiteljskom nebu sijamo od 2014. godine, konstantno šireći svoje kapacitete. Imamo prelepu baštu za venčanja na otvorenom do 80 mesta, kao i na zatvorenom delu splava.
Kneza Višeslava 88
Restoran Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak), nedaleko od centra grada, ali je ipak sklonjen od gradske vreve. Sastoji se od dve velike sale i prelepe bašte u kojima se organizuju razne proslave i svečanosti. Sa iskustvom od preko 45 godina, restoran Filmski Grad je zaista redak biser u ugostiteljstvu Beograda. Dobar glas se daleko čuje a to je upravo zbog sledećih stvari: • kvalitetna hrana i usluga • ljubazno osoblje • pristupačne cene • ukusna hrana • topla atmosfera • prirodno okruženje
Bela Stena bb, Višnjica
U netaknutoj prirodi, na samo 8km od centra grada se nalazi restoran Dunavska terasa. Mladencima poklanjamo odmor u apartmanu nakon završetka svadbene proslave. Otvoreni prostor naše bašte koji je delimično natkriven, a delimično otvoren dostupan je za ceremoniju venčanja.
Braće Jerković 142
Ako tražite idealan prostor za vaše goste, naš restoran za proslave vam nudi odličnu organizaciju, vrhunsku hranu, ljubazno osoblje, parking i glamurozan enterijer. Završetak poslovne godine, proslava praznika ili postignutih rezultata, izgradnja kolektiva, za sve ove povode restoran Rich je idealno mesto. Ugostićemo do 110 gostiju u banket postavci, do 300 osoba u koktel varijanti. Ekskluzivnost našeg restorana biće odlična za medijsku pokrivenost vašeg događaja. Restoran Rich zamišljen je kao savremeni gastronomski kutak koji pruža odličnu hranu i piće u delu grada koji do sada nije imao takav sadržaj u ponudi. Posetite nas u centru Braće Jerković 142 i uživajte u ukusnoj hrani, specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, prelepoj bašti, modernom enterijeru… O nama najbolje govori, način na koji smo uredili prostor, kvalitet i izgled hrane koju pripremamo, znanje, ljubav i trud koji smo uložili… Radno vreme: svakoga dana od 08 do 01h

U vreme inflacije i stalnih poskupljenja koje nas zapljuskuju, ni industrija organizacije venčanja nije ostala imuna. Velika poskupljenja pre svega hrane i osnovnih životnih namirnica uticao je i na naglo poskupljenje ugostiteljskih usluga koje se odnose na organizaciju proslava. 

Cena svadbi, odnosno, zakupa stolice po gostu je značajno porasla, tako da je organizacija svadbe postala ozbiljan finansijski poduhvat za jedan prosečan porodični budžet. 

Pred vama je lista prostora na teritoriji Beograda koji se izdvajaju sa povoljnim cenama u odnosu na konkurenciju.