Burme i Vereničko prstenje

Pronađite idealan simbol vaše ljubavi. Zlatare Beograd i svi gradovi u Srbiji

Izabrani filteri:
Rezultata: 4
Skadarska 20
U potrazi ste za brilijantskim prstenom?! Zlatara Nenad sa dugom tradicijom dostupna je da svaki komad nakita izradi sa velikom ljubavlju! Prilikom izbora modela vereničkog prstenja, burmi od belog, žutog ili pink zlata stručni tim pomoći će Vam da se odlučite za luksuzni simbol vaše ljubavi. Ukoliko želite nekog da iznenadite savršenim poklonom iz spektra srebrnog nakita sa swarovskim kristalima, posetite nas. Možete nas pronaći u Čačku: -Skadarska 20 -Gradsko šetalište bb
Čačak, Srbija
Naše društvo se bavi isključivo uvozom nakita punih šest godina i to iz Turske, Italije i Tajlanda. Od početka 2007. godine poslujemo pod nazivom Silver Group D.O.O. Čačak. Silver Group D.O.O. Čačak zastupa široku mrežu maloprodaje i veleprodaje celokupnog asortimana srebra i poludragog kamenja kao što su markazit, cirkon, glatka roba i dr.
Čačak, Srbija
Zlatara je osnovana 1997 god. kao zanatska radnja za prodaju i popravke svih vrsta nakita. Tokom niza godina rada stekli smo bogato iskustvo u ovoj delatnosti i svojim kupcima obezbeđujemo visok kvalitet i garanciju svih naših proizvoda u ponudi. Usled stalnog rasta potražnje razvili smo i sopstvenu proizvodnju zlatnog i srebrnog nakita. Posedujemo nekoliko vlastitih prodajnih objekata i radionicu za popravke. Takođe, zastupamo više svetski poznatih proizvođača ručnih satova i naočara.
Čačak, Srbija
Kompanija Crystal time je ekskluzivni uvoznik poznatog nemačkog brenda Paul Hewitt. U ponudi imamo vereničko prestenje od hiruškog čelika.