Najlepše burme i vereničko prstenje kriju se u nekoj od zlatara na portalu Ludi Kamen.

Zlatne, srebrne, keramičke ili dijamantske burme i prstenje čekaju
buduće mladence u zlatarama širom Srbije. Pronađite idealan simbol vaše ljubavi.

Izabrani filteri:
Rezultata: 4
Čačak, Srbija
Prodaja i proizvodnja zlatnog i srebrnog nakita, kao i zlatnog nakita sa brilijantima. Prodaja srebrnog nakita sa swarovskim kristalima.
Čačak, Srbija
Kompanija Crystal time je ekskluzivni uvoznik poznatog nemačkog brenda Paul Hewitt. U ponudi imamo vereničko prestenje od hiruškog čelika.
Čačak, Srbija
Naše društvo se bavi isključivo uvozom nakita punih šest godina i to iz Turske, Italije i Tajlanda. Od početka 2007. godine poslujemo pod nazivom Silver Group D.O.O. Čačak. Silver Group D.O.O. Čačak zastupa široku mrežu maloprodaje i veleprodaje celokupnog asortimana srebra i poludragog kamenja kao što su markazit, cirkon, glatka roba i dr.
Čačak, Srbija
Zlatara je osnovana 1997 god. kao zanatska radnja za prodaju i popravke svih vrsta nakita. Tokom niza godina rada stekli smo bogato iskustvo u ovoj delatnosti i svojim kupcima obezbeđujemo visok kvalitet i garanciju svih naših proizvoda u ponudi. Usled stalnog rasta potražnje razvili smo i sopstvenu proizvodnju zlatnog i srebrnog nakita. Posedujemo nekoliko vlastitih prodajnih objekata i radionicu za popravke. Takođe, zastupamo više svetski poznatih proizvođača ručnih satova i naočara.