Burme i Vereničko prstenje

Pronađite idealan simbol vaše ljubavi. Zlatare Beograd i svi gradovi u Srbiji

Izabrani filteri:
Rezultata: 3
Kragujevac, Srbija
Orginalni dizajn, materjali najvišeg kvaliteta i savršenstvo izrade su ono čemu juvelirska kuća Đani već treću deceniju bezkompromisno teži. Oslanjanjem na tradicionalne zlatarske tehnike, uz istovremeno praćenje najnovih dostignuća moderne tehnologije u našim radionicama nastaju jedinstveni i unikatni komadi nakita. Zahvaljujući velikom iskustvu i posvećenosti ručnoj izradi Galerija nakita Đani će odgovoriti svim zahtevima, čak i onih najizbirljivijih, čineći da njihove ideje postanu stvarnost. Svesna važnosti nakita, ne samo kao ukrasa već kao trajnog čuvara najlepših uspomena, galerija nakita Đani okrenuta je samo pravim vrednostima. Ponosni smo na ovakav individualni pristup, koji potvđuju naši brojni zadovoljni klijenti. Naša strast prema onome što radimo očigledna je i u jedinstvenom prostoru, prijatne atmosfere, koji smo stvorili sa idejom da svaka Vaša kupovina postane pravo malo uživanje.
Kragujevac, Srbija
Mogućnost izrade od žutog, belog, roze i kombinacije zlata. Kao i ugradnje cirkona u sve modele burmi i graviranje unutrašnjosti po želji kupaca.
Kragujevac, Srbija
Izbor i kupovina burme je poseban događaj za koji je potrebno dovoljno vremena. Burme se razlikuju prema vrsti metala, obliku, površinskoj obradi, mestu i broju okovanih dijamanata, a neophodno je da je da se pronađe idealna burma za Vaš životni stil. U svoje vreme bili su moderni tanki prstenovi, a danas sve deblji i masovniji, dok su najpopularniji dijamanti. Nakon venčanja burma postaje konstanta u Vašem životu, zbog čega je veoma važno da je udobna za nošenje i da odgovara Vašem načinu života. Setiće Vas na Vaš prelep dan venčanja i na Vašeg partnera. Neka bude sa ugraviranom posvetom koju znate samo Vas dvoje. Zlatarna Celje, koja ima tradiciju dugu više od 170 godina u proizvodnji nakita vrhunskog kvaliteta će ispuniti sva Vaša očekivanja.