Najlepše burme i vereničko prstenje kriju se u nekoj od zlatara na portalu Ludi Kamen.

Zlatne, srebrne, keramičke ili dijamantske burme i prstenje čekaju
buduće mladence u zlatarama širom Srbije. Pronađite idealan simbol vaše ljubavi.

Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Niš, Srbija
Zlatara Stanimirović posluje već pune dve decenije, tačnije 1993. godine kada se jedna ljubav prema juvelirstvu pretočila u ozbiljnu predanost poslu, što je dovelu do osnivanja zlatarske radnje u Nišu. Kako je rasla potreba da se što više približimo ispunjenju želja svojim klijenata, rodila se ideja o sopsvenoj proizvodnji. Od male radionice do ozbiljne proizvodnje i postizanja liderske pozicije u Srbiju, put je popločan poštenjem, trudom, zalaganjem, kvalitetom, inovacijama i ogromnom ljubavlju prema onome što stvaramo. Jaki temelji čine celu kontrukciju jakom, tako smo i mi, kao druga genaracija porodice Stanimirović, nastavili da poštujemo osnovnna načela poslovanja. Svakodnevno se izlažemo novim izazovima kako bi išli u korak sa savremenim modnim trendovima, ali naravno držeći do kriterijuma visokog kvaliteta izdrade, što nam je uvek glavni prioritet.
Niš, Srbija
T Group Co. je jedan od vodećih distributera klasičnih i modnih satova, nakita i aksesoara u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.
Niš, Srbija
Danas, naš koncept se svodi na izradu komercijalnog nakita i unikatnu izradu po nacrtu ili slici ručnom izradom ili nekom od mašinskih tehnika u zavisnosti od želje klijenata. Cilj nam je praćenje najsavremenijih tehnologija i noviteta u proizvodima poznatih svetskih brendova a krajnja odrednica primena istih uz lični pečat na sopstvene proizvode.
Niš, Srbija
Zlatarna Celje ima tradiciju dugu više od 170 godina u proizvodnji nakita vrhunskog kvaliteta, atraktivnog dizajna i neprolazne vrednosti, za sve generacije.
Niš , Srbija
Prodavnica ekskluzivnog nakita od zlata, srebra, dragog ili poludragog kamenja, sa dugim nizom godina iskustva, pruža vam najkvalitetniji izbor nakita.
Niš, Srbija
Ukoliko želite da obradujete nekoga nakitom kao iz bajke, sve što treba da uradite je da posetite Zlatarsku kuću „Filigran“! „Filigran“, već 28 godina kreira unikatni nakit za svačiji ukus, po svačijoj želji. Na dve lokacije u Đurđevom sokaku, iznad Vatrogasnog doma u Kragujevcu i na Bulevaru Medijani 15 u Nišu, sve vaše bajke o nakitu u realnost pretvaraju poznati i priznati juveliri sa višedecenijskim iskustvom. Očekuje Vas bogat asortiman zlatnog i srebrnog nakita, kao i nakita od hirurškog čelika, sve to po veoma pristupačnim cenama. Narukvice, prstenje, privesci, ogrlice, male su šanse da neko ne pronađe nešto za sebe ili dragu osobu. Svaki komad nakita izrađen je od najkvalitetnijih materila, a unikatni dizajn i vrednost svakog komada je neprocennjiva. Postoji i mogućnost izdrade nakita od materijala koji sami donesete.