Burme i Vereničko prstenje

Pronađite idealan simbol vaše ljubavi. Zlatare Beograd i svi gradovi u Srbiji

Izabrani filteri:
Rezultata: 8
Novi Sad, Srbija
Tradicija je garancija kvaliteta, jer da bi trajali decenijama treba da obezbedite kvalitet u izradi nakita, da dizajn prilagođavate ukusu klijenta, a cenu trenutnim mogućnostima i standardu. U svakom momentu spremni smo izneti na tržište nešto novo, neviđeno a ipak drago oku mušterija koje već decenijama kupuju kod nas. Vlasnik radnje Mojse Zoltan koji je juvelir-zlatar po struci i svoje znanje je vrlo često koristio za veštačenje na sudu i na carini. Naše iskusno osoblje je u svakom momentu spremno da Vam pomogne u odabiru nakita kako bi poklon koji dajeta pretvorio momenat darivanja u nešto posebno i nezaboravno. Naručito smo spremni da budućim mladencima izađemo u susret i izdradimo jedinstvene burme i vereničko prstenje.
Dunavska 2, Novi Sad
Nakit zlatare Bata ručno je izrađen od belog, žutog i obojenog zlata, po sopstvenom dizajnu i uz korišćenje najsavremenijih tehnologija, kao i ručne izrade. Ručna izrada, dovedena do savršenstva, takođe omogućava našim mušterijama da osmisle svoj nakit, i pretoče svoje snove u realnost. Izrada vrhunskog dijamantskog nakita, kao i nakita ukrašenog najraznovrsnijim draguljima, pravo su remek-delo ove umetničke radionice. Višedecenijski trud koji ulažemo u kvalitet naših proizvoda i usluga, kako vi zadovoljili naše mušterije, kao i stalna usavršavanja iz oblasti mastorstva i dragog kamenja u najpoznatijim svetskim institucijama, zaduženi su za naš uspeh.
Novi Sad, Srbija
U radionicama zlatare Šiket, od osnivanja 1954. godine do danas, nastali su mnogobrojni unikatni zlatni predmeti.
Novi Sad, Srbija
Veliki izbor vereničkog prstenja i burmi.
Jevrejska 34, Novi Sad
Bila bi nam čast i zadovoljstvo da budemo deo Vaših priča, poklanjanja, veridbi i venčanja.. Preko 27 godina uslužujemo kako naše drage sugrađane novosađane, tako i cenjene beograđane kao i kupce iz cele Srbije, regiona kao i naše drage mušterije iz dijaspore. Ukazali ste nam poverenje i prepoznali svetski kvalitet koji svako zaslužuje. Zaslužujete prvoklasnu uslugu, savršen verenički prsten, kvalitetnije burme, najveći izbor, radove talentovanijih dizajnera. Vreme je za plemenita iskustva.
Novi Sad, Srbija
Osnovana 1955. godine kao jedna od najstarijih zlatarskih radnji u Novom Sadu, zlatarska radnja "Žika i sin" je sinonim za vrhunsku izradu nakita, čuvajući tradicionalan način izrade ekskluzivnog nakita, ali prateći modne trendove.
Novi Sad, Srbija
Otkako smo 1990. godine započeli ovaj porodični posao cilj nam je da kroz kvalitetnu obradu i izbor materijala stvorimo najfiniji komad nakita, koji ćete dugo i ponosno nositi. Bilo da se radi o najsvečanijim prilikama u životu, veridbi, venčanju, krštenju ili želite da poklonite kvalitetan i unikatan nakit, zlatara Sezam je tu za vas i kod nas ćete sigurno pronaći baš ono što ste zamislili. Prateći svetske modne trendove nastojimo da uvek imamo u ponudi široku paletu unikatnog nakita od zlata i srebra, a takođe i kavalitenu bižuteriju, kako bismo u potpunosti izašli u susret Vašem ukusu i mogućnostima. Iako je naša misija da zlatara Sezam raste, motivacija da opstajemo u ovom poslu je ista kao na početku, a to je beskompromisno zadovoljstvo naših kupaca, zato pored kupovine nakita nudimo i druge usluge, među kojima bismo izdvojili povoljan otkup zlata i izradu burmi po Vašoj želji i ideji.
Novi Sad, Srbija
Zlatarna Celje ima tradiciju dugu više od 170 godina u proizvodnji nakita vrhunskog kvaliteta, atraktivnog dizajna i neprolazne vrednosti, za sve generacije.