Burme i Vereničko prstenje

Pronađite idealan simbol vaše ljubavi. Zlatare Beograd i svi gradovi u Srbiji

Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Šabac, Srbija
Zlatara Marković ručno izrađuje nakit, a po želji i zamisli od vašeg ili našeg srebra i zlata, možemo zajedno kreirati samo vaš unikatni komad. Zlataru Marković odlikuje široki asortiman srebrnog i zlatnog nakita kao što su burme, vereničko prstenje, privesci, narukvice, ogrlice, minđuše, a vršimo i sve popravke, rodiniranje, graviranje, peskiranje i održavanje vašeg nakita. Nudimo Vam i veliki izbor brendiranih satova, brendiranih nakita i nakit od srebra i zlata.
Šabac, Srbija
Zlatara Zora je decenijama unazad dokazala zašto je jedan od lidera u krugu svog poslovanja. Zagarantovan kvalitet naših proizvoda i saradnja sa najpoznatijim i najprestižnijim svetskim brendovima svakodnevno produžava listu zadovoljnih kupaca.
Šabac, Srbija
Prodaja i izrada nakita od zlata za sve Vaše svečane prilike.
Šabac , Srbija
Zlatarna Celje ima tradiciju dugu više od 170 godina u proizvodnji nakita vrhunskog kvaliteta, atraktivnog dizajna i neprolazne vrednosti, za sve generacije.
Šabac , Srbija
U moru ponude izdvojite se sa originalnim dizajnom koji ćemo uraditi isključivo po Vašoj želji, kako od zlata , tako i od srebra.
Šabac, Srbija
Zlatara “TIFFANI” je počela sa radom 1997 godine i nudi širok izbor nakita od zlata i srebra: burme, minđuše, narukvice, prstenje, lance, priveske, ogrlice... Zlatara “TIFFANI” je ovaj kvalitet potvrdila brojnim zlatnim i srebrnim medaljama na više sajmova. Veliki višegodišnji rad i trud stoji iza nas, kao i kvalitet našeg rada i veliki broj zadovoljnih kupaca. Moto nam je da naši klijenti budu zadovoljni kvalitetom i brzom uslugom a da pri tom izrada bude vrhunska. Nakit izrađujemo i po vašoj želji, tako da sami možete kreirati vaše venčane burme ili neki drugi komad nakita.