Burme i Vereničko prstenje

Pronađite idealan simbol vaše ljubavi. Zlatare Beograd i svi gradovi u Srbiji

Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Subotica, Srbija
Nakiti Zlatare UNIKAT su bez izuzetaka unikatni komadi koji se stvaraju entuzijazmom, izuzetnom stručnošču, uz primenu tradicionlane tehnolohije. Trude se da nakit koji izrađuju doprinese afirmaciji i podizanju ugleda zlatarskog zanata, čija tradicija polako pada u zaborav. Njihova filozofija je da mušterijama pruže vrhunski kvalitet usluge i da obezbede dobar odnos cene i vrednosti. USLUGE: - dizajniranje nakita - izrada nakita - fasovanje kamena - graviranje - Popravka nakita/restauriranje antičkih i ukrasnih predmeta - Poliranje, čišćenje nakita - Fotografisanje sopstvenih nakita Kupovinom Unikat nakita nećete samo izabrati kvalitetan i vredan poklon, već ćete obradovati sebe i voljene osobe vrednošću koja ima dušu.
Subotica , Srbija
Velika ljubav i strast prema zlatarskom zanatu i obraćanje pažnje na najsitnije detalje nam omogućava da kombinovanjem 3D tehnologije sa ručnom izradom proizvedemo jedinstvene proizvode visokog kvaliteta. Birajte burme hrabro, baš kao što ste izabrali ljubav. Simbolizuju večnost, snagu i poverenje. Neka burme od belog, žutog ili roze zlata krunišu harmoniju vašeg zajedničkog života. Čuvajući ljubav večno, naše burme postaće deo vaše čarolije. Vaša ljuabav zaslužuje jedinstven prsten. Hrabrost i uzbuđenje pretvorite u čaroban trenutak koje će Vam uvek vraćati osmeh na lice. Birajte verenički prsten koji će Vašu voljenu u svakom trenutku činiti posebnom i zahvalnom. Iskustvom i dizajinom, učestvovaćemo u Vašoj najlepšoj avanturi.
Subotica, Srbija
Zlatarna Celje ima tradiciju dugu više od 170 godina u proizvodnji nakita vrhunskog kvaliteta, atraktivnog dizajna i neprolazne vrednosti, za sve generacije.
Subotica, Srbija
Zlatara Rubin je osnovana 1982. godine kao porodična zanatska radnja. Danas zlatara proizvodi sve vrste zlatnog i srebrnog nakita u serijskoj i unikatnoj izradi ručno, presovanjem, kovanjem i livenjem. Možemo se pohvaliti i proizvodnjom filigrana.
Subotica, Srbija
Kolekcija zlatare “Moric” je raznovrsna. Pored sopstvene proizvodnje, u kolekciji su zastupljeni i proizvodi zlatara sa ovih prostora, ali i zlatarskih majstora, iz više zemalja koji primenjuju najnovije dizajne i tehnologije u svetu nakita. Ako, ipak, kolekcija nakita u našoj zlatari samo podstakne Vašu maštu, iz velikog broja kataloga možete izabrati ono što želite i, za kratko vreme, naši će majstori ispuniti Vaše želje.
Subotica, Srbija
STA JE YES-JEWELRY? To je jedinstvena osnova za nakit modernog dizajna, unikatnog karaktera, u kome ste Vi naši cenjeni kreatori. Pomocu date osnove, koristeći: 1. sav raspoloživ font slova 2. sve date ukrasne elemente, 3. svu lepezu boja cirkonskog kamenja i 4. svoju kreativnu maštu da biste sebi ili voljenoj osobi dizajnirali nakit PERSONALNOG KARAKTERA.