Torte za svadbe

Mladenačke torte. Zasladite vaše veselje slatkim stolom. Pronađite torte za venčanje

Izabrani filteri:
Rezultata: 7
Tome Vučića 31 , Kragujevac
Mi smo porodična firma osnovana 1991. godine kao radionica za proizvodnju sladoleda. Vremenom je proizvodni program proširen na torte, kolače i praline različitih ukusa. Naša misija jeste da budemo partner našim kupcima. U ponudi imamo sve vrste domaćih torti, svih oblika i veličina, za sve prilike: proslave, svadbe, godišnjce, krštenja, rođenja i dr.
Beogradska 102/3, Kragujevac
"Nadalina” posebnu pažnju pridaje izradi svadbenih torti, prati svetske i naše trendove u oblikovanju i ukrašavanju. Svaka od njih je unikat jer sistem ukrašavanja sa Vašim izborom oblika, veličine, boje i ukusa čini skladnu celinu. Tajna našeg uspeha je u stalnom usavršavanju i težnji ka boljem kvalitetu koji postićemo kombinacijom znanja i iskustva sa kreativnjošcu mladih, stručnih kadrova naše porodične manifakture. Uspešno poslujemo i radimo dugi niz godina jer smo uspeli da ono sto vi zamislite mi realizujemo i na taj način ostvarimo Vaše slatke snove.
19. Oktobra 53 , Kragujevac
Roma dolce PROIZVODNjA i PRODAJA TORTI i KOLAČA... svadbene torte...
Belodrimska 14 , Kragujevac
Torte i kolači slatke kuće Fineti poznati su po vrhunskom kvalitetu i ukusu. Tradicija duga dve decenije, odabir najkvalitetnijih namirnica i tradicionalni recepti čine da se naši proizvodi ističu bogatim ukusom i prepoznatljivim izgledom. Kao i svaka druga porodica i porodica Fineti ima svoju tajnu koju i sami otkrivate upravo onog trenutka kada okusite naše proizvode. Uživajte! Torta je simbol svake proslave i ona mora biti kremasta, bogata i slasna, s sve naše svadbene, svečane i dečije torte su upravo takve. Čarolija venčanja se ne može zamisliti bez svadbene torte. Mi smo ponosni što činimo da Vaš poseban dan postane još lepši i još slađi.
Kneza Miloša 3, Kragujevac
Svadbene torte po porudžbini.
Prvi Šumadijski Odred 1, Kragujevac
Ako se ipak odlučite za bilo koji naš slatki proizvod pozivamo Vas da dođete kod nas i lično se uverite u kvalitet ukusa koji garantujemo. Cena po kilogramu se kreće od 1300 do 1500 dinara.
Nikole Pašića 31/1, Kragujevac
Bioled je počeo 1991. godine kao porodična manufaktura pekarskih proizvoda, a onda je rešio da uđe u svet poslastičarstva i ostavi u njemu trag. Od tada rastre i razvija se naše slatko carstvo. Putujući i usavršavajućo se. želeli smo da napravimo brend koji će promeniti granice onoga što je već dostupno, a koji će negovati poslastičarsku tradiciju. Nadahnuti maštom i inspirisani novim, originalnim trendovima, ekperimentisali smo sa teknikama pripreme, dekoracije i pakovanja torti i kolača. Sa pažnjom i ljubavlju, uz poštovanje strogih higijenskih standarda, izdrađujemo kvalitetne proizvode autentičnog ukusa: lagane i osvežavajuće ledene torte, kremaste museve, francuske makarone i mafine raznih punjenja, sladoled i preko 30 vrsta sitnih kolača. Tu smo da zasladimo svaki Vaš radostan dan, zato uživajte u životu zajedno sa Vašom Bioled omiljenom poslasticom.