Mladenačke torte za svačiji ukus.

100 grama kliktanja, 8 kašika inspiracija, peći sat vremena na ljubavnoj vatri.
U loncu ludog kamena stvara se recept najlepše torte za venčanje.

Izabrani filteri:
Rezultata: 7
Prvi Šumadijski Odred 1, Kragujevac
Ako se ipak odlučite za bilo koji naš slatki proizvod pozivamo Vas da dođete kod nas i lično se uverite u kvalitet ukusa koji garantujemo. Cena po kilogramu se kreće od 1300 do 1500 dinara.
Kneza Miloša 3, Kragujevac
Svadbene torte po porudžbini.
Belodrimska 14 , Kragujevac
Torte i kolači slatke kuće Fineti poznati su po vrhunskom kvalitetu i ukusu. Tradicija duga dve decenije, odabir najkvalitetnijih namirnica i tradicionalni recepti čine da se naši proizvodi ističu bogatim ukusom i prepoznatljivim izgledom. Kao i svaka druga porodica i porodica Fineti ima svoju tajnu koju i sami otkrivate upravo onog trenutka kada okusite naše proizvode. Uživajte! Torta je simbol svake proslave i ona mora biti kremasta, bogata i slasna, s sve naše svadbene, svečane i dečije torte su upravo takve. Čarolija venčanja se ne može zamisliti bez svadbene torte. Mi smo ponosni što činimo da Vaš poseban dan postane još lepši i još slađi.
Tome Vučića 31 , Kragujevac
Mi smo porodična firma osnovana 1991. godine kao radionica za proizvodnju sladoleda. Vremenom je proizvodni program proširen na torte, kolače i praline različitih ukusa. Naša misija jeste da budemo partner našim kupcima. U ponudi imamo sve vrste domaćih torti, svih oblika i veličina, za sve prilike: proslave, svadbe, godišnjce, krštenja, rođenja i dr.
Beogradska 102/3, Kragujevac
"Nadalina” posebnu pažnju pridaje izradi svadbenih torti, prati svetske i naše trendove u oblikovanju i ukrašavanju. Svaka od njih je unikat jer sistem ukrašavanja sa Vašim izborom oblika, veličine, boje i ukusa čini skladnu celinu. Tajna našeg uspeha je u stalnom usavršavanju i težnji ka boljem kvalitetu koji postićemo kombinacijom znanja i iskustva sa kreativnjošcu mladih, stručnih kadrova naše porodične manifakture. Uspešno poslujemo i radimo dugi niz godina jer smo uspeli da ono sto vi zamislite mi realizujemo i na taj način ostvarimo Vaše slatke snove.
19. Oktobra 53 , Kragujevac
Roma dolce PROIZVODNjA i PRODAJA TORTI i KOLAČA... svadbene torte...
Nikole Pašića 31/1, Kragujevac
Bioled je počeo 1991. godine kao porodična manufaktura pekarskih proizvoda, a onda je rešio da uđe u svet poslastičarstva i ostavi u njemu trag. Od tada rastre i razvija se naše slatko carstvo. Putujući i usavršavajućo se. želeli smo da napravimo brend koji će promeniti granice onoga što je već dostupno, a koji će negovati poslastičarsku tradiciju. Nadahnuti maštom i inspirisani novim, originalnim trendovima, ekperimentisali smo sa teknikama pripreme, dekoracije i pakovanja torti i kolača. Sa pažnjom i ljubavlju, uz poštovanje strogih higijenskih standarda, izdrađujemo kvalitetne proizvode autentičnog ukusa: lagane i osvežavajuće ledene torte, kremaste museve, francuske makarone i mafine raznih punjenja, sladoled i preko 30 vrsta sitnih kolača. Tu smo da zasladimo svaki Vaš radostan dan, zato uživajte u životu zajedno sa Vašom Bioled omiljenom poslasticom.