Torte za svadbe

Mladenačke torte. Zasladite vaše veselje slatkim stolom. Pronađite torte za venčanje

Izabrani filteri:
Rezultata: 14
Karađorđeva 9, Stara Pazova
Ponosni smo što su naše torte rađene ručno i što održavamo tradiciju i kvalitet 70 godina. Prema Vašoj želji, ukusu i obliku pravimo: torte i slatke stolove
Bulevar oslobođenja 96, Novi Sad
Recepti, sastojci i način izrade, nas čine jedinstvenim. Sve torte, kolače i poslastice možete naručiti. Za unapred poručene torte, kolače i poslastice odobravamo popust. Porudžbine primamo isključivo lično.
Radomira Raše Radujkova 16, Novi Sad
Neki životni trenuci su prosto lepši sa slatkim zalogajima...bila to nemirna čokoladna rum kuglica ili parče omiljene voćne torte. Ukusi su različiti, želje su šarolike...potrebe razne ....ali kvalitet je svakako imperativ. Poslastičarnica Slađana je otvorila svoja vrata 2010 god. i do dan danas poštuje svoj imperativ, bez odstupanja i za buduće dane i godine... Kao u neka davna vremena, kada su naše bake i majke mesile, mutile, kuvale na pari dok se širio slatkasti miris kolača, Poslastičarnica Slađana sledi njihov način i put. Mladenačke torte, zahtevne, velike, na spratove, svaka kao jedna priča za sebe...i sudbonosno "Da" može da se izgovori!
Heroja Pinkija 44, Novi Sad
Poslastičarnica Valentino Novi Sad specijalizovana je za proizvodnju torti, kolača i različitih vrsta peciva. U našoj ponudi se nalaze torte svih vrsta (dečije torte, svadbene torte i torte za krštenja i druge proslave ili specijalne prilike), različite vrste sitih kolača, popkejkovi, kapkejkovi, slana peciva, slane torte, više vrsta kanapea i koktel peciva. Naš asortiman možete obogatiti i vašim idejama, otvoreni smo za sve kreativne predloge.Snabdevamo restorane, mini markete, kafe poslastičarnice. Porudžbine možete izvršiti direktno na našoj adresi - Heroja Pinkija 44, putem telefona 021-6369-851, 062-175-78-34 ili putem sajta. Vršimo dostavu na području Novog Sada.
Branimira Ćosića 25, Novi Sad
Kod nas možete naručiti sve vrste torti, za rođendane, proslave, mature, svadbe ili jednostavno za neku specijalnu priliku.
Laze Nančića 1b, Novi Sad
Proizvodimo i prodajemo domaće kolače napravljene od najfinijih namirnica. Cilj nam je da kupcimo pružimo ukuse koje žele i prijateljsku uslugu.
Branimira Ćosića 10, Novi Sad
Čudesne torte za sve prilike.
Jovana Popovića 52, Novi Sad
Poslastičarnica M otvorila se 1997. godine u Novom Sadu. Tokom godina održavamo balans između tradicionalnih recepata slatkiša i slaniša koje svi volimo i novih senzacija koje su u skorije vreme imale priliku da se pojave na našem području. U svemu što radimo, održavamo vrhunski kvalitet namirnica koje idu u naše proizvode kako bi naši kupci uvek bili zadovoljni. Naši slatkiši predstavljaju savršen spoj svih onih prelepih ukusa uz koje ste odrasli i savremenog izgleda koji će Vas ostaviti bez daha! Koristimo najkvalitetnije i uvek sveže sastojke kako bi naše poslastice bile što ukusnije. Uspeh gradimo na učestoloj komunikaciji sa kupcima i prepoznavanju njihovih želja i potreba. Cilj nam je da svako ko svrati u našu poslastičarnicu iz nje izađe sa osmehom na licu.
Žarka Zrenjanina 4, Novi Sad
Radionica Mrvica se uspešno bavi proizvodnjom peciva, torti i kolača od 1989. godine. Proizvodni asortiman Mrvice je raznolik i akcenat se pre svega stavlja na kvalitet proizvoda i njegovih sastojaka. Slatki i slani program se pravi po originalnoj recepturi . Kod nas se možete zasladiti velikim izborom sitnih i komadnih kolača kao i velikim brojem torti po Vašoj narudžbini. Mrvica je porodična firma stvorena iz ljubavi i želje da klijentima stvorimo skromno mesto u kome će se osećati prijatno i uživati u našim poslasticama. Svi proizvodi se prave od prirodnih materijala. Doslednost receptima i zdravim proizvodima je prioritet naše proizvodnje. Radionica Mrvica je posebno ponosna na svoje stalne goste koji joj svakodnevno ukazuju poverenje i zbog kojih se trudi da dugi niz godina zadrži visoki kvalitet. Mrvica svakodnevno već 25 godina ulaže emocije, pažnju i strpljenje u kvalitet, lepotu i ukus svojih proizvoda. Očekujemo Vas sa radošću u nadi da ćemo i dalje zajedno obeležavati i deliti najslađe životne trenutke.
Rumenačka 116, Novi Sad
Izrada najukusnijih torti i kolača za sve prilike.. Uverite se u naš kvalitet!
Novi Sad, Srbija
Dekorisanje slatkog stola za rodjendane,svadbe ,krštenja,devojačke veceri...Uz slatke stolove dobijate celokupni slatki program. Vaša bajka postaje stvarnost uz naše dekoracije slatkog stola kao i precizno izradjenih torti ,mafina,cake popsa od najfinijih sastojaka.
Petra Drapšina 31, Novi Sad
Dobrodošli u svet male radionice kolača, torti i peciva i velikih ukusa, mašte i ljubavi. Ako tražite svadbene torte, svečane torte sa ukrasima i želite da kvalitet bude na pravom mestu, onda dođite kod nas. Jedinstven izgled poslastica, sveži sastojci, ljubaznost, uveriće Vas da pravi ukus i izgled mogu da idu pod ruku. Dođite u Grismel, nudimo DOBAR UKUS.
Milovana Glisica 1, Novi Sad
Proizvodnja torti, kolača, figurica, mafina, popsa, slatkih caša. Spajamo tradiciju i modernu dekoraciju. Ukažite nam čast da budemo deo vaših proslava.
Todora Toze Jovanovića 1, Novi Sad
Kod nas uvek možete naći već gotove torte i kolače ili ukoliko želite tortu po Vašem izboru za neki Vama specijalan događaj, kod nas možete poručiti tortu koja će biti baš po Vašoj želji. Torte izrađujemo u svim veličinama i raznih ukusa, sa raznovrsnim dekoracijama, tako da će Vaša torta biti jedinstvena i izrađena specijalno prema Vašim zahtevima. Cena po kilogramu se kreće od 1250 do 1550 dinara.