Torte za svadbe

Mladenačke torte. Zasladite vaše veselje slatkim stolom. Pronađite torte za venčanje

Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Pančevo, Srbija
Izrađujemo i dekorišemo torte po vašoj želji. Torte pravimo po tradicionalnim (domaćim) receptima.
Braće Jovanovića 15, Pančevo
Baš kao i što se moda menja iz sezone u sezonu, tako i mladenačke torte prate nove trendove. Tokom godina postale su prava mala umetnička dela kojima mladenci daju svoj pečat. Pratite naš sajt jer ćemo vam u narednom periodu predstaviti najnovije trendove za 2018. godinu i odgovarati na često postavljana pitanja. POZOVITE NAS I ZAKAŽITE BESPLATNU DEGUSTACIJU TORTI I UVERITE SE U KVALITET NAŠIH PROIZVODA. SA LJUBAZNIM OSOBLJEM DOGOVORITE SE OKO IZGLEDA I UKUSA VAŠE MLADINE TORTE.
Lava Tolstoja 13a, Pančevo
Cena mladenačkih torti je 1350 din/kg, bez obzira na ukus ili spoljnu dekoraciju (šlag ili fondan). Vrh torte (mladenci ili sl.) i neke specijalne dekoracije u vidu buketa (jestivo ili pravo cveće) nisu uračunate u cenu. Figurica mladenci se mogu kupiti (od 1500 pa do 7000 din u zavisnosti od proizvodjača) ili iznajmiti po ceni od 500 dinara ukoliko nisu jestivi. Stalak od torte nije uračunat u cenu (samo vam je pozajmljen) i obaveza je da ga vratite najkasnije 3 dana nakon svadbe. Konsultacije za Vašu Mladenačku tortu su besplatne i nije neophodna najava dolaska. Porudžbine se primaju telefonom ili lično dolaskom kod nas, uz prethodno zakazivanje sastanka sa degustacijom (ponedeljak, utorak, sreda i četvrtak u terminima prepodne 10h, 11h, 12h, 13h i popodne 17h, 18h, 19h). Ovo radimo iz razloga, da pričajući sa Vama, možemo na najbolji način da napravimo ono što Vi želite.
Kikindska 7v, Pančevo
Mi pravimo tradicionalne torte i kolače po proverenim receptima.
Pančevo, Srbija
Torte i figure od fondana Jelena na teritoriji Pančeva i Beograda.
Žarka Zrenjanina 36, Pančevo
Golub je poslastičarnica koja pravi domaće torte sa sušenim korama, filovima i apsolutnu prirodnim materijalima. Bez veštačkih aroma, zaslađivača, konzervansa, zamena za orahe ili lešnike. Raznovrsni, prirodni materijali i prava (74 % kakao) belgijska čokolada, bela, crna i mlečna, uz upotrebu boja pravljenih na prirodnim osnovama, visoko kvalitetnim šlagom, svežim jajima testiranim na salmonelu i drugim proverenim materijalima uspeli smo da dostignemo premijum quality.