Torte za svadbe

Mladenačke torte. Zasladite vaše veselje slatkim stolom. Pronađite torte za venčanje

Izabrani filteri:
Rezultata: 3
Kralja Petra I 42, Sremska Mitrovica
Radnja Švarcvald prati savremene trendove ukusa i izgleda svih vrsta torti, kolača i slanih predjela. Za Vaše svadbe, rođendane, krštenja, godišnjice, punoletsva i ostala slavlja, tu smo za Vas sa širokom ponudom.U našim lokalima nudimo Vam i širok asortiman dekoracija za torte. Pored ukrasa za dečije, mladenačke i svečane torte, nudimo Vam i jestive slike, fondan, boje, perlice, topere i još mnogo toga. Iskustvo u dekorisanju torti i idejna rešenja smo radi podeliti sa Vama i pomoći Vam da i sami napravite slatku čaroliju za Vas i Vama najbliže.
Bulevar Konstantina Velikog 6, Sremska Mitrovica
Naše torte i kolači prave se na tradicionalan način, po staroj, oprobanoj recepturi. Stvorili smo i jedinstvene recepte za pojedine vrste torti i kolača.
Despota Stefana 48, Sremska Mitrovica
Ceca torte i kolači iz Sremske Mitrovice je kompanija koja se bavi proizvodnjom torti i kolača. Vršimo izradu torti i kolača po narudžbini za sve prilike. Svi naši proizvodi fenomenalno izgledaju i veoma su ukusni. Udovoljavamo svim Vašim željama i zahtevima i izrađujemo torte u svim mogućim veličinama i oblicima, kao i kolače mrsne i posne. Za sve dodatne informacije i radi eventualnih narudžbina, budite slobodni da nas kontaktirate.