Venčanice

Venčanice - saloni u Beogradu i na prostoru cele zemlje. Odaberite haljinu iz snova

Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Čačak, Srbija
U salonu možete naći veliki izbor venčanica poznatih francuskih firmi. Vrši se iznajmljivanje i prodaja. Venčanice se nabavljaju po kolekcijama za svaku sezonu. U salonu u svakom trenutku možete naći preko sto pedeset modela. Sve venčanice u salonu su konfekcijske, uvozne, od najkvalitetnijih materijala. Uz venčanicu svaka devojka dobija sve prateće detalje GRATIS, što obuhvata (po želji devojke) zipon, torbicu, veo, rukavice, bolero, šal, suncobran, detalje za kosu, krunice, venčići, različite vrste šnalica i ukosnica. U salonu Bella Mia se nalazi sve što je mladencima potrebno za venčanje.
Čačak, Srbija
Salon ekskluzivnih venčanica Mariposa se nalazi u Čačku, u ulici Toplička broj 1 (ugao ulica Topličke i Amidžine). Nalazimo se u prelepom ambijentu koji je osmišljen tako da svaka mlada, još od trenutka kada krene da bira haljinu za svoje venčanje, počne da se oseća onako kako svaka mlada zaslužuje – posebno i izabrano.
Čačak, Srbija
Naši proizvodi su rezultat mašte, pravljeni za svakoga ko se ne boji da se izdvoji iz mase.
Čačak, Srbija
Studio ekskluzivnih venčanica Bella. Venčanice Mori Lee, Allure, MillaNova, Crystal, Kitty Chen, Essense, Ronald Joyce, Martina Liana, Kenneth Winston, Pronovias, Atelier.
Čačak, Srbija
Salon venčanica Principessa je tu zbog vas već 10 godina! Mi vam dajemo mogućnost da vaše venčanje iz snova postane bajka, koju ćete proživeti. Prijatan i topao ambijent našeg salona, izuzetno ljubazno osoblje, kao i pažnja koju posvećujemo svakom klijentu, naš je zaštitni znak. Zato ćemo vama, budućim mladama, pomoći da prepoznate svoj stil i da se odlučite za idealnu Principessa venčanicu. Dolaskom u naše prostorije, vaš venčani stil ćemo pretvoriti u savršenstvo.
Filipa Filipovića 3
Matrimonia je porodična firma osnovana 1993. godine u Čačku. Sredinom iste godine, potpisan je ugovor sa istoimenom francuskom kompanijom o ekskluzivnoj saradnji i od tada Matrimonia u Srbiji počinje sa uvozom najkvalitetnijih venčanica na tržištu. U proteklih 20 godina, Matrimonia je postala sinonim za jedinstvene, ekskluzivne i moderne venčanice. Naša poslovna etika uvek stavlja kvalitet na prvo mesto i upravo je to razlog zašto i danas u našim salonima možete naći venčanice isključivo fabrikovane u Zapadnoj Evropi.