Venčanice

Venčanice - saloni u Beogradu i na prostoru cele zemlje. Odaberite haljinu iz snova

Izabrani filteri:
Rezultata: 4
Kragujevac, Srbija
Ako planirate venčanje iz snova, onda je pravi trenutak da posetite salon venčanica Morango u Kragujevcu i informišete se o najnovijim trendovima u svetu glamura. Zakoračite u moderan ambijent i uživajte u savršenoj dozi prefinjenosti i stila. Venčanice vrhunskog kvaliteta, svetskih dizajnera, inspirisane nežnim čipkama, prefinjenih materijala kao i prelepih propratnih detalja, ostaviće Vas bez daha. Morango vam nudi pregršt ideja koje će ostvariti Vašu čaroliju i svaki trenutak ispuniti srećom i zadovoljstvom. Za koju god venčanicu da se odlučite, Morango je tu da svojim savetima pomogne da zaronite u svet glamura punim plućima.
Kragujevac, Srbija
Izrada i iznajmljivanje venčanica.
Kragujevac, Srbija
Istina je da odelo ne čini čoveka, ali istina je i da jedna haljina, u životu svake žene, u jednom danu znači sve. Haljina koja je simbol ljubavi, pripadanja, radosti, novog početka, haljina o kojoj sve devojčice maštaju, a žene je celog života pamte. Haljina sa porukom, haljina sa karakterom, haljina sa imenom – VENČANICA. Sa iskrenom željom da i vi ostvarite svoj devojački san, salon venčanica MARIAGE od 2006. godine bira za Vas vrhunske kreacije prestižnih svetskih brendova. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, perfektne izrade i modernih linija. Venčanice renomiranih proizvođača garancija su da ćete u veoma bogatoj ponudi pronaći baš svoj stil - glamuroznost, ekstravagaciju, romantiku ili možda klasiku i zablistati u punom sjaju.
Kragujevac, Srbija
Prateći svetske modne trendove bavimo se ručnom izradom eksluzivnih venčanica i svečanih haljina od kvalitetnih uvoznih materijala po meri i želji.