Venčanice

Venčanice - saloni u Beogradu i na prostoru cele zemlje. Odaberite haljinu iz snova

Izabrani filteri:
Rezultata: 16
Generala Milojka Lešjanina 29/1
U salonu I Do u Nišu trudimo se ispunimo san svake buduće mlade. Pažljivim izborom, pomoći ćemo vam da pronadjete venčanicu koja vas prikazuje u pravom svetlu, čini da se osećate dobro u svojoj koži i spremno za najposebniju noć. Samo, pažljivo! Obećavamo vam da ćete osetiti neverovatno samopouzdanje u našim venčanicama.
Aleksandra Nenadovića 2, Niš
Novi kutak namenjen budućim mladama koji za ideju ima, ne samo posebnu ponudu haljina/.../aksesoara, već i poseban tretman koji će značiti divnu saradnju. Naš salon venčanica sarađuje sa par svetski poznatih dizajnera koji godinama unazad postavljaju standarde kada je u pitanju program venčanica. Sa druge strane, nudi i poverenje domaćim dizanjerima koji su se svojim kvalitetom i estetikom našli opravdano rame uz rame i sa svetskim brendovima. Uz ponudu koja će se tendenciozno menjati/širiti - postoji i opcija namenskog/unikatnog dizajniranja po vašem senzibilitetu i merama, dok je naša jedina želja da ispunimo vašu!
Trg kralja Milana 15, Niš
Ako ste upravo otkrili modni brend „Nevena Kragić“, možemo samo reći: svaki trenutak je pravi za trenutak za to, kao i upoznati jedinstvenu osobu iza brenda - Nevenu Kragić. Sanjar sa namerom. Namerom da 'otruje' Vaš svet dubokom materijom i čistom lepotom. Bilo da smatrate da je ovaj brend bajka dovedena u stvarnost ili stvarnost „bajkovita“. Iako je entuzijastična i intezivno nadahnuta, kao da je njen rad dečija omiljena igra, njena odgovorna i uporna ličnost navela je da napusti studije prava i dobije diplomu u modi i dizajnu. Što je i učinila s počastima, 2011. godine (sa svojom diplomskom kolekcijom nazvanom: 'Poslednje lutke u senci'). Drugim rečima, postala je licencirana da praktikuje i postavlja zakone u modi.
Niš, Srbija
Budite lepe i zavodljive, budite drugačije, budite graciozne uz salon venčanica Gracia! Izuzetan kvalitet materijala od kojih su izrađene venčanice (najkvalitetnije čipke, svile, saten i til, kao i mnoštvo ukrasa od Swarovski kristala i bisera), učinice da se na Vaš najvažniji dan u životu, osećate kao prave princeze. Za sve devojke koje žele da se razlikuju od drugih, a da budu moderne, elegantne i jedinstvene, salon venčanica Gracia je pravo mesto za njih.
Niš, Srbija
Posetite nas i izaberite neki od unikatnih modela iz naših kolekcija ! Svi modeli za koje ste zainteresovani mogu se poslati na kućnu adresu širom Srbije.
Niš, Srbija
Modni dizajner Jelena Dimitrijević
Niš, Srbija
U salonu večanica "Sparkly" u Nišu možete naći veliki izbor brendiranih modela haljina i venčanica kao i klasična, moderna odela, frakovi i polu frakovi renomiranih svetskih brendova. "Sparkly" uživa veliki ugled zahvaljujući stručnom prilazu svom poslu, temeljnom i kvalitetnom radu, poštovanjem svojih klijenata. Salon karakteriše kvalitetno i konkurentsko nastupanje i distribucija proizvoda vrhunskog kvaliteta.
Niš, Srbija
Venčanica je jedan od najlepših trenutaka u celokupnoj prici koja se zove “svadba”. Salon venčanica Lazaro objedinjuje tri generacije profesionalnog rada sa venčanicama. U petoj deceniji postojanja imali smo par veličanstvenih prilika da nam buduće mlade dolaze sa slikama svojih majki sa venčanicama iz našeg salona. U salonu venčanica Lazaro možete iznajmiti ili kupiti venčanice najpoznatijih svetskih brendova uz asistenciju naših timova koji Vam profesionalno pomažu u odabiru venčanice.
Niš, Srbija
Milica Tricković rođena u Nišu 1988 godine, 2012 godine završila fakultet umetnosti, smer modni dizaj. Po završetku fakulteta aktivno počinje bavljenje modnim dizajnom usled čega je velikom brzinom nastalo osam kolekcija koje je predstavila na brojnim revijama u Srbiji i inostranstvu.Modeli se uglavnom odlikuju arhitektonskom formom i oštrim oblicima. Pažnju dosta posvećuje formi i načinu izrade. Modele namenjuje ženi koja se na libi da pokaže svoju jačinu i moć i koja nikada neće sebe nazvati slabijim polom. Modu pozitivno oblikuje u vid zarobljeništava i breme onih koji je suštinski razumeju i žive.
Majke Jevrosime 2a, Niš
Veliki izbor jedinstvenih modela venčanica.
Niš, Srbija
BLANCHE venčanice imaju tradiciju dugu 35 godina. U našem salonu ekskluzivnih venčanica BLANCHE u Nišu i u Kragujevcu možete naći venčanice najpoznatijih svetskih brendova: Pronovias, Ateilier Pronovias, Demetrios, Manuel Mota i Rosa Clara. Obavezno zakazivanje putem fiksnog broja telefona.
Nikole Pašića 32/5
Salon venčanica sa najdužom porodičnom tradicijom u Nišu dugom preko 60 god. Veliki izbor različitih modela dizajnerskih venčanica kao i celokupne prateće opreme.
Niš, Srbija
Salon venčanica “Cloud Nine” predstavlja novu kariku u svetu venčanja, nastao pre svega u želji da pruži budućim mladama viši tretman i ugođaj kakav zaslužuju. Svesni smo da je venčanica jedan od najbitnijih i krucijalnih elemenata vašeg venčanja. Pažljivom selekcijom i odbirom dizajnera, u kombinaciji sa ljubaznim i stručnim osobljem, učinićemo da biranje venčanice postane nezaboravni deo planiranja Vašeg najlepšeg dana.Ekskluzivni zastupnici za: Demetrios, Allure Bridals, Crystal Design, Lorenzo Rossi, Eva Lendel!
Niš, Srbija
La Monique Designe & Decor, novi brend u svetu venčanja. Glamurozne, moderne, ručno rađene VENČANICE sa potpisom LM tima.
Niš, Srbija
Dan Vašeg venčanja treba da bude savršen, a i Vi zajedno sa njim. Mi ćemo učiniti sve da tog dana zablistate u punoj svojoj lepoti. Kvalitetni materijali, ručno rađena čipka kao i mnoštvo kristala, bisera i najlepših ukrasa učiniće Vaš dan nezaboravnim. Iznajmljivanje venčanica najekskluzivnijih francuskih brendova.