Venčanice

Venčanice - saloni u Beogradu i na prostoru cele zemlje. Odaberite haljinu iz snova

Izabrani filteri:
Rezultata: 3
Šabac, Srbija
Studio venčanica Bellavila bavi se prodajom i iznajmljivanjem najluksuznijih i najmodernijih venčanica svetskih poznatih brendova.
Šabac, Srbija
Ekskluzivni salon venčanica "Lana M" nalazi se u ulici Miloša Pocerca broj 36, u Šapcu. Sa svojim radom naš novootvoreni salon započeo je u aprilu 2013. godine. Naš salon venčanica bavi se prodajom i iznajmljivanjem venčanica vrhunskog kvaliteta. Asortiman venčanica iz naše ponude dolazi do Vas direktno iz Nemačke, od najpoznatijih proizvođača.
Šabac, Srbija
Umetnička radionica Marija handmade je nastala kao želja kreatorke Marija Ivanković Jurišić da ima potpunu slobodu u svom stvaralačkom izrazu. Osnovni principi od kojih ona ne odstupa u svom radu su UNIKATNI MATERIJALI koje sama proizvodi, a to su pletenine i tkanine od PRIRODNIH VLAKANA, dizajnirane u moderne odevne predmete u skladu sa TRADICIONALNIM vrednostima, tehnikama i motivima. Marija Handmade Radionica predstavlja unikatni dizajn od prirodnih materijala i vrhunske izrade! Beograd,Čumićevo sokače,lokal br.20. Radno vreme 11-19h. Šabac je zadužen za proizvodnju, ali možete doći da se dogovorimo i da izaberete materijale.