Najveći izbor venčanica i haljina za venčanje.

Izgledajte kao princeza na dan vašeg venčanja uz
savršene venčanice iz svih salona u Srbiji samo na portalu Ludi Kamen.

Izabrani filteri:
Rezultata: 3
Šabac, Srbija
Umetnička radionica Marija handmade je nastala kao želja kreatorke Marija Ivanković Jurišić da ima potpunu slobodu u svom stvaralačkom izrazu. Osnovni principi od kojih ona ne odstupa u svom radu su UNIKATNI MATERIJALI koje sama proizvodi, a to su pletenine i tkanine od PRIRODNIH VLAKANA, dizajnirane u moderne odevne predmete u skladu sa TRADICIONALNIM vrednostima, tehnikama i motivima. Marija Handmade Radionica predstavlja unikatni dizajn od prirodnih materijala i vrhunske izrade! Beograd,Čumićevo sokače,lokal br.20. Radno vreme 11-19h. Šabac je zadužen za proizvodnju, ali možete doći da se dogovorimo i da izaberete materijale.
Šabac, Srbija
Ekskluzivni salon venčanica "Lana M" nalazi se u ulici Miloša Pocerca broj 36, u Šapcu. Sa svojim radom naš novootvoreni salon započeo je u aprilu 2013. godine. Naš salon venčanica bavi se prodajom i iznajmljivanjem venčanica vrhunskog kvaliteta. Asortiman venčanica iz naše ponude dolazi do Vas direktno iz Nemačke, od najpoznatijih proizvođača.
Šabac, Srbija
Studio venčanica Bellavila bavi se prodajom i iznajmljivanjem najluksuznijih i najmodernijih venčanica svetskih poznatih brendova.