Venčanice

Venčanice - saloni u Beogradu i na prostoru cele zemlje. Odaberite haljinu iz snova

Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Subotica, Srbija
Marija Šabić je modni dizajner iz Srbije, specijalizovana za visoku žensku modu, elegantne, večernje haljine, kao i za venčanice.
Subotica, Srbija
Salon venčanica Donna radi kao poslovna jedinica salona venčanica Lady Shop iz Subotice koji je osnovan u avgustu 1988 godine, kao prvi butik za iznajmljivanje venčanica u Vojvodini. U našoj ponudi u početku su bili modeli isključivo naše izrade i naše originalne kreacije. Mlade neveste su oduševljeno prihvatile ovu novost na tražištu. Zahvaljujući usprešnim kreacijama posao se proširio i uskoro smo otvorili drugu poslovnicu Donna, koja već 14 godina stoji na raspolaganju i zadovoljava zahteve mladih klijentkinja. U današnjoj našoj ponudi pored već poznatih naših venčanica, nudimo i svečane haljine u svetskom modnom trendu za pratnju i goste na svadbi.
Subotica, Srbija
Nina Rajak je diplomirala na Institutu Marongoni u Milanu. Brend se sastoji od tri posebne linije: ekskluzivna kolekcija haljina, kolekcija venčanica, kupaćih kostima i dečije odeće. Zbog velike zainteresovanosti za naše venčanice obavezno zakazivanje termina prilikom posete.
Subotica, Srbija
Topla atmosfera, luksuzni ambijent i ljubazno osoblje sa kojim je svaki dogovor moguć učiniće da vreme provedeno u salonu “Queen B” bude kao vreme provedeno kod prijatelja. Sve venčanice koje se nalaze u našoj ponudi izradjene su od najkvalitetnijih vrsta čipki, svile, tila, satena, obogaćene detaljima poput kristala, bisera, perli, cirkona i poludragog kamenja. U ponudi imamo i unikatne modele, upotpunjene delikatnim ručnim vezom, koji odišu prefinjenošću i individualnošću.
Matije Gupca 2, Subotica
Najlepši izbor venčanica možete pronaći u našem salonu. Čekamo vas!
Subotica, Srbija
U našoj ponudi možete naći veliki broj raznovrsnih modela venčanica! Sasvim smo sigurni da ćete među njima pronaći venčanicu iz snova…