Venčanice

Venčanice - saloni u Beogradu i na prostoru cele zemlje. Odaberite haljinu iz snova

Izabrani filteri:
Rezultata: 148
Ace Joksimović 64
Zablistajte u našim venčanicama! U ponudi mnošto modela renomiranih brendova kao što su Dovita, WONÁ Concept, Royaldi i mnogi drugi.
Smederevo, Srbija
Miloš Miletić je jedan od najuspešnijih srpskih kreatora. Njegove kreacije poznate su po luksuznim modelima, glamuru i futurizmu a sada kreira za poznate ličnosti. Miloš Miletić predstavio je i humanitarnu reviju, u Beču izabran je u prva tri najbolja dizajnera na Balkanu a kasnije njegove kolekcije su nagrađene na najprestižnijim nedeljama mode u Italiji, Siciliji i na Bliskom Istoku gde su kolekcije dostupne u prodaji i gde je veoma popularan . Mi Vas pozivamo da posetite naš salonski prostor gde smo napravili prijatan ambijent za naše kupce i njihove najbliže, kako bi u lepom ambijentu mogli da izaberu haljinu za svoje venčanje. Ručna izrada unikatnih venčanica, haljina šivenje po meri. Kreacija i izrada kreatora Miloša Miletića.
Beograd, Srbija
Ulaskom u glamurozni salon venčanica „Dar“, sve devojke otvaraju vrata bajke o kojoj su od detinjstva maštale. Dovoljno je da se nađete u ovom bajkovito uređenom prostoru sa mnogo haljina koje su Vam na dohvat ruke i čarolija počinje. Šta god da ste zamislile na ovom mestu možete i da ostvarite, a devojke koje nisu sigurne kako žele da izgledaju na dan svog venčanja od osoblja salona venčanica "Dar" mogu da dobiju sjajne ideje. U njhovim modelima od najkvalitetnije svile, čipke, satena, tila, veza, osećaćate se prijatno tokom cele cereminije Vašeg svadbenog veselja. Osim što Vam nudi odevnu kombinaciju za venčanje, salon venčanica "Dar" može preuzeti na sebe i odgovornost za celokupan izgled pratećih detalja i prostora u kome ćete provesti najvažniji dan. Ako još niste odabrale haljinu u kojoj želite da izgovorite sudbonosno DA, uđite u "Dar"i sigurno ćete naći ono o čemu ste oduvek maštale.
Niš, Srbija
Modni dizajner Jelena Dimitrijević
Vojvode Stepe 369/36
Salon za iznajmljivanje i prodaju venčanica Yóvanka Couture je vaše posebno mesto gde možete da dobijete prave savete i zablistate na dan svog venčanja. Ekskluzivni modeli venčanica od najkvalitetnijeg veza, čipke, satena, tila u kojima ćete se osećati prijatno tokom cele ceremonije. Uz naš tim dizajnera i krojača stvaramo i sopstveni dizajn koji se pokazao kao omiljen među našim mladama.
Majke Jevrosime 10
Budite jedinstvene, budite Tilas Bride. Jedinstvene venčanice za moderne i odvažne mlade.
Beograd, Srbija
Nalazimo se na novoj adresi, pozovite nas.
Brankova 18/10
Modna kuća Merima ima veliki izbor gotovih modela venčanica kako iz svojih kolekcija tako i haljine po uzoru na velike svetske modne kuće kao što su Berta, Rosa Clara, Demetrios, Milla Nova, Julie Vino, Vlora Kaltrina, Eva Lendel, Rara Avis, Netta Benshabu, Valerio Luna i drugi. Imamo ekskluzivnu ponudu, sivenje po meri sa mogunošću da mlada tu vencanicu kupi ili iznajmi.Nalazimo se u samom centru grada.
Beograd , Srbija
Zvonko Marković jedini je modni kreator sa Balkana koji je izlagao na Nedelji visoke mode u Parizu i jedini sa našeg podneblja kom je dodeljeno ugledno francusko priznanje „Talents du luxe et de la création“. Oblačio je najveće zvezde domaće estradne scene, a u poslednje vreme njegove kreacije sve češće viđamo i na globalno poznatim ličnostima, poput popularne trendseterke Kajli Džener.
Beograd, Srbija
Svetlana Jaćović je modni dizajner i umetnik iz Beograda. 2005. godine je podigla svoj brend fokusirajući se prvenstveno na ručnu izradu venčanica. Radi na zahtev kupaca koji ukazuju poverenje njenom autentičnom dizajnerskom radu.
Beograd, Srbija
Verica Rakočević, srpski dizajner, modom se bavi od 1983. godine kada je otvoren popularni butik Ella. Od 1999. godine Verica Rakočevic počinje da se bavi i visokom modom i otvara atelje za dizajn „Verica Rakočević". Do sada je svoje kreacije predstavljala na mnogim najprestižnijim domaćim i svetskim manifestacijama, a samo neke od njih su nedelje mode u Rimu, Milanu, Los Anđelesu, Moskvi, Atini, Nikoziji, Beču, St. Petersburgu, Solunu, Dubaiju, Kubi i naravno Beogradu.
Beograd, Srbija
Suzana Perić rođena je u Sarajevu 1972. godine, gde je pohađala osnovnu školu i gimnaziju. Devedesetih se preselila u Nemačku gde je upisala jednu od najistaknutijih modnih škola - Akademiju za modu i dizajn - u Dizeldorfu, gde je i diplomirala 1999. godine. Nakon diplome, karijera Suzane Perić napreduje. Preko 80 kolekcija predstavljenih na modnim sajmovima CPD Dusseldorf, Pret a Porte u Parizu bilo je uspešno i zapaženo, kao i vlastite modne revije u Dusseldorfu, Beogradu i Podgorici.
Đure Jakšića 7/11, Beograd
Mia Kostov, mlada dizajnerka, u okviru svog ateljea ima tri linije koju čine Bridal Mia Kostov, venčanice, Atelier Mia Kostov, ručno rađeni odevni komadi od skupocene čipke, svile i sličnih materijala i Mia Kostov, linija ispunjena klasičnim komadima, poput haljina, kaputa, mantila, kombinezona, bluza i suknji. Adresa vencanice: Đure Jakšića 7/11 u okviru @Atelier Mlada, adresa haljine: Jurija Gagarina 151a/lokal 57, TC Piramida, u okviru @J&M unique design studio, radno vreme / ponedeljak-petak 12:00-20:00 / subota 12:00-16:00
Save Mrkalja 28, Beograd
Wedding house Maja - Salon venčanica, svečanih haljina i prateće opreme. Tc Borca City- Ul.Save Mrkalja 28, posetite nas.