The Dream u Beton Hali - mesto za Vašu proslavu iz snova

 

 

Ako ste u potrazi za urbanim prostorom koji istovremeno odiše stilom, evo mesta koje potpuno opravdava naziv koji nosi – „The Dream” – i koje će zaista ostvariti sve Vaše snove.

 

The Dream

Foto: Prostor za venčanja „The Dream" u Beton Hali

 

Atraktivna lokacija „The Dream”-a, Beton Hala, obezbediće Vam dozu luksuza, uz prijatan ugođaj na susretu dveju reka - Save i Dunava. Na prvi pogled će Vas oduševiti stilizovan art deko enterijer, a potpuno će Vas osvojiti vrhunska usluga predusretljivog osoblja i nesvakidašnja hrana, obogaćena ukusima iz celog sveta.

 

 

Bendovi za svadbe i proslave

 

 

Ono što „The Dream" izdvaja od drugih ekskluzivnih mesta jeste posvećen „Dream Tim" profesionalaca koji nenametljivo Vama nudi mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora, kako biste Vašu proslavu učinili potpuno autentičnom.

 

The Dream Beograd

Foto: The Dream

 

 

Proverite kada je „The Dream" raspoloživ za Vašu proslavu

 

 

Samostalno odlučite o meniju, dekoraciji i mnogim drugim pratećim elementima, a specijalizovani organizatori ispuniće sve specifične zahteve pri planiranju i kreiraće događaj u skladu sa Vašim senzibilitetom i potrebama.

 

The Dream

Foto: The Dream

 

Bilo da je reč o venčanju, rođendanu, jubileju ili promociji, „The Dream” svakoj proslavi pristupa kao jedinstvenom, personalizovanom projektu, te će Vam svojom fleksibilnošću i umećem oko najfinijih detalja pomoći da dan o kome ste sanjali bude besprekoran.

 

 

Preporuke lokacija za post wedding fotografisanje u Beogradu

 

 

Svojom elegancijom, ali i kvalitetom postao je savršen izbor za luksuzno venčanje u prestonici. Ovaj glamurozni prostor prima čak do 300 zvanica, međutim, bilo da maštate o intimnom okupljanju ili većoj svadbi, „The Dream” je pravi izbor, jer definitivno pomera standarde lokalnih dešavanja.

 

The Dream

Foto: The Dream

 

The Dream čak omogućuje i organizaciju venčanja na otvorenom do 80 osoba u prelepoj bašti iz koje se pruža pogled ka Ušću, Kalemegdanu i Beogradu na vodi. Vaš najvažniji dan izgledaće kao najlepšu bajka zato što „The Dream“ obezbeđuje proslavu koju ćete pamtiti celog života i koju će Vaši gosti dugo prepričavati.

 

The Dream bašta za venčanje na otvorenom

Izvor: The Dream bašta za venčanje na otvorenom

 

Mnogo toga će Vas ovde oduševiti – ukusno uređen ambijent, vrhunska usluga, personalni event menadžeri, obezbeđen parking – međutim, istakli bismo internacionalni meni sastavljan od strane najčuvenijih kuvara na ovim prostorima koji jela prilagođavaju Vašim nepcima. Zato – dobrodošli i prijatno!

 

 

Pogledajte 15 LUX restorana za venčanje u Beogradu

 

 

The Dream: hrana

Izvor: The Dream Event Venue 

 

The Dream: Hrana

Izvor: The Dream Event Venue

 

The Dream: koktel

Izvor: The Dream Event Venue

 

 

Saznajte sve informacije o prostoru „The Dream"

 

Ažurirano: 08. Dec. 2021.
Datum: 08. Dec. 2021.

Izvor: Milena Đurković / Redakcija LudiKamen.rs