Venčanje na sredini Ribničkog jezera – Gold gondola na Zlatiboru

vencanje-zlatiborska-gondola-2023.jpg

Foto: Rina


Zlatiborska "Gold gondola" je zasigurno jedna od najatraktivnijih turističkih ponuda, no ovog puta je jedan par odlučio da je iskoristi za svoju ceremoniju venčanja.


Veridbe, proslave godišnjica i posebnih datuma mnogi parovi su proslavili u kabinama gondole, sa najlepšim pogledom na snežne ili šarenolike zlatiborske pejzaže.


Međutim, mladi bračni par sa Zlatibora, Andrijana Rajović i Predrag Veličković, odlučili su se na malo drugačije venčanje i to na međustanici "Gold gondole".


- Sudbonosno "DA" su rekli baš na Ribničkom jezeru, pošto Zlatibor mnogo vole, a Ribničko jezero je za njih mesto posebno i bajkovito - kazali su za agenciju RINA u press službi Gold Gondole.Par je uživao, bili su okruženi borovom šumom i prelepim mirisima poljskog cveća, dok je odsjaj sunca na površini vode pravio nestvarne oblike, a svetlucave kabine se lagano smenjivale kao najneobičnija dekoracija ikada.Ovaj dan će sigurno zapamtiti za ceo život, jer je način na koji su ga obeležili zaista toliko jedinstven i neverovatan!


POGLEADAJTE JOŠ:


Novi trend “Tihog Luksuza” osvaja i svet frizura

5 Venčanica Srpkinja koje će obeležiti 2023

Sale za svadbe od 500 – 700 mesta Beograd
Ažurirano: 29. Avg. 2023.
Datum: 29. Avg. 2023.

Izvor: blic.rs