Novi trend “Tihog Luksuza” osvaja i svet frizura

frizure-tihi-luksuz.jpg

Foto: Pinterest


Dok je Barbiecore i dalje u punom jeku, postoji jedan suptilniji i tiši estetski pravac koji osvaja društvene mreže. Nazivamo ga “tihi luksuz“, fenomen koji je preplavio internet, inspirisan trenucima iz popularne kulture, kao što su serija Succession, stil Gwyneth Paltrow na sudu i venčanje Sofie Grainge Richie.

Kao što smo već pisali, “tihi luksuz” je novi modni pokret koji se fokusira na minimalističke komade visokog kvaliteta i bezvremenskog stila.


Ova suptilna estetika odbacuje ekscentričnost i logotipe i naglašava sofisticiran i elegantan stil. Neutralne boje, pametno krojenje, pravilne linije i vrhunska izrada su ključni elementi popularne letnje estetike.


<iframe src="https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=531495193533353757" height="644" width="450" frameborder="0" scrolling="no" ></iframe>


Kada je u pitanju “tihi luksuz” u svetu frizura, važno je istaći da dužina, boja ili gustina kose nisu od presudnog značaja. Ono što igra ključnu ulogu jeste briga koju posvećujemo svojoj kosi. Postizanje frizure u stilu “tihog luksuza” podrazumeva negovanje i pažnju koju pružamo svojoj kosi.


Ovaj stil frizura donosi nam sofisticiranu eleganciju, a izbor bogatih nijansi koje naglašavaju našu prirodnu lepotu i jednostavnost u stilizaciji omogućava nam da izgledamo prefinjeno bez preteranog napora. Ovaj pristup nas vraća klasičnom stilu i podseća nas na moć elegancije umerenosti. Stoga, ako želite da izgledate raskošno, ali sa dozom suptilnosti, isprobajte frizure “tihog luksuza”.


Sveža i lepršava frizura je osnova stila “tihog luksuza”. Ravnomerno ošišana, mekana, hidrirana, sjajna kosa je cilj koji želite da ostvarite. Da biste postigli ovaj izgled, potrebno je da svojoj kosi pružite brigu ne samo kod kuće, već i da povremeno uživate u profesionalnoj nezi. Upotreba maske za kosu, spreja za volumen i sredstava za zaštitu od toplote pružiće vašoj kosi maksimalan glam efekat i raskošan izgled.


<iframe src="https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=439945457364840910" height="541" width="450" frameborder="0" scrolling="no" ></iframe>


Kada je u pitanju boja kose, preferirajte svoju prirodnu boju ili nijansu koja joj je približna. Urednost je ključna, stoga se trudite da vaša kosa uvek izgleda negovano, bez izrastka ili izbledele boje. “Tihi luksuz” podrazumeva kvalitet i pažljivo odabrane detalje.


Nemojte zaboraviti da ovakav stil frizure ne znači strogu uniformisanost. Ovaj trend daje dovoljno prostora za individualnost i naglašava prirodnu lepotu svake osobe. Izaberite frizuru koja vam najbolje pristaje i ističe vaše jedinstvene crte lica. Poznat i kao skriveno bogatstvo, “tihi luksuz” podrazumeva skupocen, umeren, sveden i visokokvalitetan pristup. Ova filozofija estetike proširila se i na svet poznatih ličnosti koje ovog leta oberučke prihvataju prefinjene frizure.


“Tihi luksuz” frizura je minimalistička i prirodna; odnosi se jednako na boju kose i na njen stil. Zamislite medenu smeđu nijansu kose Jennifer Lawrence, uparenu sa jednostavnom crnom trakom, nežnu crnu kosu Jennie Kim ukrašenu satenskom mašnom, ili ultrasjajne Barbie frizure sa filmske turneje Margot Robbie. Skromna jednostavnost ovih frizura osvaja srca, a minimalizam je njihova glavna odlika.


Organizacija venčanja Hotel Hilton beograd


Foto: Hotel Hilton - organizacija venčanja


Ovaj trend vraća nas klasičnim bojama, nudeći nam priliku da pronađemo ton koji najbolje odgovara našem tenu i garderobi. Umesto praćenja poslednjih trendova, “tihi luksuz” nas podstiče da se fokusiramo na ono što zaista odgovara našem stilu i ličnosti.


Kod ovakvog vida frizure, manje je zaista više. Ovaj pristup nam donosi bogate nijanse različitih boja, koje izgledaju prirodno i prilagođeno našem izgledu. Nijanse frizura koje ne zahtevaju preteranu stilizaciju i napor su najbolji deo ovog trenda. Moto je: minimalan napor, a maksimalan efekat.


Predlozi haljina za svadbe ukoliko ste gost na venčanju


Ako želite da postignete ovaj izgled “tihog luksuza” u kućnim uslovima, počnite sa čistim, jednostavnim razdeljkom, a zatim eksperimentišite sa apstraktnim i interesantnim ukrasima za kosu, ili se držite klasičnog francuskog stila kačenja šnala. Ako ovu frizuru želite da postignete u salonu, budite precizni sa svojim frizerom u vezi toga šta želite i tražite nijanse koje će vašu kosu učiniti višedimenzionalnom, bez naglašenih svetlih pramenova.


Lista luksuznih kuća - vila za venčanje


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yE8SCxcmNbM?si=7dll5MwRbVxyaZfZ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>


POGLEDAJTE JOŠ:


5 venčanica srpkinja koje će obeležiti 2023

Koliko košta da organiziujete venčanje u Grčkoj

Bendovi za proslave


Ažurirano: 25. Avg. 2023.
Datum: 25. Avg. 2023.

Izvor: wannabemagazine.com