Venčanje na Kopaoniku - Kako izgleda venčati se na skijama na 2000m

Foto: rina.rs


Sa Pančićevog vrha na Kopaoniku svečano obučeni mladenci Mina Lazić, sad Filipović i Dimitrije Filipović, spustili su se na skijama sa svatovima. Na neverovatan prizor niko nije ostao imun, a građansko venčanje obavljeno je na polovini staze.vencanje-na-skijama-kopaonik-2023
"Svadbena svita koju su činili mladenci, njihovi roditelji, kumovi i svi svatovi koji znaju da skijaju krenula je sa vrha, a potom se zastavila na polovini staze gde se održalo građansko venčanje, i na kraju su se spustili do podnožja gde je žurka nastavljena", kaže pevač koji se našao na ovom neobičnom veselju.


mlada-na-skijama-kopaonik
Mina i Dimitrije su strastveni skijaši i važan dan u svojim životima želeli su da obeleže na ovakav način. Mina je IT programer, a Dimitrije pripadnik Jedinice za vanredne situacije."Sve je bilo tako zanimljivo i nesvakidašnje, i sigurno da će se ovo njihovo venčanje još dugo prepričavati. Iako su možda odstupili od nekih svakidašnjih običaja, ono što je ispoštovano jeste da su svi svatovi, ali sada u panceracima odigrali Užiko kolo, ništa im nije predstavljalo problem", dodaje sagovornik.


Ludi-kamen-kopaonik-2023
vencanje-na-skijama-na-kopaonikuNa čelu kolone, koja se spuštala od Pančićevog vrha, vijorila se i srpska trobojka. "Čekaj da parkiramo", čuli su se veseli svatovi dok su prilazili muzici koja ih je dočekala. I naravno, svi su uredno parkirali svoj par skija i nastavili ovo neobično veselje.


skijasko-vencanje-na-kopaoniku


Datum: 29. Mar. 2023.
Ažurirano: 29. Mar. 2023.

Izvor: mondo.rs