top-5-ideja-za-savrsen-manikir-za-vencanje.jpg

29. Okt 2021 : Datum ažuriranja
 29. Okt 2021 | Vanja Ostojić

Manikir za mladu- najlepši nokti na dan venčanja

Predlozi za manikir za venčanje

Izvor: Brides

 

Neutralne nijanse, prefinjeni frenč ili pak lak u boji strasti? Šljokice ili mat, crteži ili geometrijske šare? Ukoliko ne možete da odlučite kakve nokte želite za dan svog venčanja, evo male pomoći- nekoliko najpopularnijih manikira ove godine

 

Čak i da ne izgovorimo ni reč, ruke mnogo toga govore o nama. Sa njima komuniciramo, ali i volimo, grlimo, iskazujemo podršku, privrženost, ljubav, sreću... Negovane ruke nisu samo estetski izraz, to je i dokaz brige o sebi, stoga bi uredni nokti trebalo da budu imperativ, kako ženama tako i muškarcima. Damama je manikir posebno važan, naročito za dan venčanja kada vole za zablistaju kao nikada do tada.

 

Bendovi za svade - svi na jednom mestu

 

Kao i sve, tako se i trendovi u manikiru menjaju. Nekada ultrapopularni četvrtasti oblik dobio je konkurenciju u vidu “balerina”, bademastog i špicastog oblika, ali najbitnije je ono što se vama najviše dopada.  Dok se tehnike i materijali usavršavaju, a stilovi menjaju, pojedini i dalje opstaju jer su neprolazni klasici i kao takvi izraz prefinjenosti. Kako nema pravila šta je to manikir za mladu, birajte shodno svom ukusu i karakteru. Ako volite nežne boje, neka one budu izbor i za najvažniji dan. Ukoliko se bolje osećate s manikirom u jačoj boji, samo napred!

 

Frenč manikir

 

Na prvom mestu svih klasika jeste suvereni vladar manikir sveta - frenč. Tokom godina doživeo je brojne varijacije, ali je suština ostala ista. U prvom planu je elegancija, a šta to tačno znači zavisi od ukusa do ukusa. Može biti jednostavan, identičan na svakom noktu, zatim sa ponekim ukrašenim noktom, sa decentnim detaljima u vidu ručno iscrtanih šara, geometrijskih linija, sa šljokicama...Pustite mašti na volju!

 

Frenč manikir za venčanje

Izvor: Pinterest

 

Frenč manikir za mladu

Izvor: Pinterest

 

Frenč manikir uvek u trendu

Izvor: Pinterest

 

Predlozi cipela za mladu

 

Ombre nokti

 

Ovaj stil popularan je u poslednje vreme, a veoma je sličan frenču. Od korena ka vrhu nokta boja je sve intenzivnija i naročito je lepa na neutralnim nijansama koje deluju posebno prefinjeno.

 

Ombre nokti za mladu

Izvor: Pinterest

 

Osim klasičnog sjajnog, može imati gliter ili hromirani efekat. Ako vam je ovaj stil previše jednostavan, uvek možete dodati poneki detalj.

 

Ombre nokti sa detaljima

Izvor: Pinterest

 

Kako do najleše frizure za venčanje: predlozi za mladu

 

Prirodno u prvom planu

 

Ako želite da postignete efekat negovanih noktiju, tj. da imate lak koji izgleda kao da ga nemate, onda birajte nežne rozikaste ili bež nijanse s transparentnom strukturom. Njegovu jednostavnost lako je nadograditi detaljima- ponekom tačkicom, posebno aktuelnim zlatnim efektima, linijama ili decentnim crtežima. 

 

Prirodno u prvom planu - manikir za mladu

Izvor: Pinterest

 

Prirodno u prvom planu - nokti za svadbu

Izvor: Pinterest

 

Manikir za venčanje - prirodno u prvom planu

Izvor: Pinterest

 

Kozmetniči tretmani koje možete uraditi pred venčanje

 

Paleta na noktima

 

Još jedan trend u manikiru odlikuje miks više nijansi iz iste palete. Od jednog do drugog nokta, nijanse se kreću od svetlije ka tamnijoj, a najbolje dolaze do izražaja boje iz puder roze i bež spektra. Možete kombinovati i različite teksture- sjaj, šljokice i cirkoni.

 

Paleta na noktima - manikir za mladu

Izvor: Pinterest

 

Manikir na dan venčanja - paleta na noktima

Izvor: Pinterest

 

Tamni lak

 

Iako prevagu za dan venčanja definitivno odnose neutralne nijanse, ne treba zaboraviti ni uvek aktuelne i elegantne boje poput crvene, bordo i tamnoplave, naročito ako je venčanje tokom zimskih meseci. Poseban efekat daće srebrni ili zlatni detalji i cirkoni.

 

Tamni lak za manikir na dan venčanja

Izvor: Pinterest

 

Manikir za venčanje - tamni lak

 

Izvor: Pinterest

 

Podsetnik pred venčanje - šta ne smete da zaboravite