Bendovi za matursko veče

Preporuke bendova koji sviraju na proslavama matura, brucošijada i apsolvenstkih žurki

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Novi Sad, Srbija
Maestro Bend je mlad i moderan sastav koga čine 4 umetnika sa iskustvom stečenim učešćem na mnogim formatima proslava, pa čak i televizijskim iskustvom kroz učešće našeg pevača na muzičkim kampovima televizija sa nacionalnom frekvencijom. Kroz veliko umeće interakcije sa publikom, naš pevač, pevačica, klavijaturista i harmonikaš znaće da zadovolje ukuse svakog dela publike, kroz ogroman repertoar, počevši od komercijalnih pesama, starih izvornih iz svih krajeva bivše Jugoslavije, pa do turbo folka, zabavnjaka i noviteta uključujući krajiške i hitove Baje Malog Knindže. Na svim događajima gde nastupaju, uz vrhunsku opremu koju poseduju, muzičari ovog benda atmosferu dovode do usijanja. Nastupi im se prostiru po celoj Srbiji i inostranstvu…
Niš, Srbija
Bend za svadbe i sve Vaše proslave širom Srbije.
Niš , Srbija
Bend za Vaše venčanje i sve ostale proslave.
Beograd
No limit bend postoji već 10 godina. i primer su pravog drugarstva, talenata i ljubavi prema muzici. Kada sve to imate još na početku, ljudi to i osete kroz dobru atmosferu i nezaboravnu žurku. Danas je to ozbiljan, izgrađen bend, raznolikog repertoara i velikog iskustva, naročito ako planirate venčanje i želite provod za pamćenje.
Beograd
Liberte band spaja prijateljstvo i neizmerna ljubav prema muzici. Svi članovi ovog benda imaju isti cilj kao i publika, zabaviti se i stvoriti jedinstvenu energiju po kojoj će pamtiti svirke i ljude.
Bačka Palanka , Srbija
Bend Paket Aranžman postoji dugi niz godina i ističemo se kao bend za svadbe, korporativne svirke, klupske svirke, rođendane i druge vrste proslava. Poznati smo po tome da pravimo odličnu atmosferu koji je veliki broj klijenata iz Srbije i iz inostranstva prepoznao.
Zrenjanin , Srbija
Kameleon bend je grupa zaljubljenika u muziku koja veu dugi niz godina emituje pozitivnu energiju protkanu šarenim notama. Mogu da se pohvale tome da su jedan od retkih bendova koji svira podjednako dobro i narodnu i zabavnu muziku. Pesme biraju smerno i sa ciljem da naprave vrhunsku zabavu za sve goste, za one koji vole kvalitetnu narodnu pesmu, kao i za one koji žele da čuju nešto drugačije, novije ili da se otkače uz odabrane ‘rock and roll’ hitove. Brzo i lako, atmosferu na podijumu za ples dovešće do usijanja
Beograd
Bend sastavljen od pet članova poznat po pravljenju odlične atmosfere. Profesionalni i spremni za sve vrste veselja. Širok repertoar, odlična energija, profesionalnost i izuzetna saradnja. Pozovite nas i uverite se sami.
Beograd
Hollywood band je sinonim za dobru atmosferu koju drže usijanom do samog kraja. Repertoar benda je veoma širok, a obuhvata sve vrste narodne muzike, uključujući izvorne i starogradske pesme. Bend takođe izvodi domaću pop i rock muziku.
Loznica
Neša bend je popularan bend iz Loznice sa višegodišnjim iskustvom, sjajnim muzičarima. Ono što je sigurno, učiniće vašu proslavu nezaboravnom i podići će sve goste na noge! Repertoar je raznolik, od starih narodnih pesama do popularnih domaćih hitova. Sandrine i Dušanove vokalne sposobnosti dovode atmosferu do usijanja!
Beograd
Poštujući želje naših saradnika i obožavalaca rešili smo da vam otkrijemo više o svima nama. Trudićemo se da vam pružamo najbolje informacije o našem radu, nastupima, novostima, planovima… Imaćete priliku da preko fotografija, muzičkih snimaka i video klipova vidite i čujete ono što možda niste znali o nama. Naš bend odlikuje atraktivna, energična i živahna svirka, sa interesantnim scenskim nastupom i kvalitetnim zvukom, različitih muzičkih pravaca. Venčanja Proslave firmi Ispraćaji Klupske svirke Mature Rođendanske žurke S obzirom na to da naša popularnost vrtoglavo napreduje verujemo da želite da saznate više o svim članovima benda. Ukoliko na Vašem veselju želite da imate i nešto starih tonova, tradicionalne muzike ili zvuka, mi možemo proširiti naš tim sa violinistom punim iskustva i ljubavi prema muzici.
Beograd
„Oliver Stoiljković bend“ obožava da svira na svadbama, a i mladenci obožavaju kad im oni venčanje učine lepšim. Zapravo odličnim. Poznati po dobroj atmosferi koju prave svojim instrumentima, ali i komunikaciji sa gostima, bendu Olivera Stoiljkovića su najveće zadovoljstvo kako sami kažu, Vaši osmesi, radost i to što su Vam makar jedan, ali tako važan dan u životu, učinili nezaboravnim. Bend ovog poznatog muzičara je jedan od najtraženijih za svirke na svadbama, pa ako želite da uživate baš uz njihovu nastup na nekom od Vaših veselja, nemojte zaboraviti da ih kontaktirate na vreme. Oni pevaju i sviraju punim srcem i dušom, a u vrhu su liste po kvalitetu vokala, muzičara, repertoara i energije koju pružaju.
Novi Sad
Rustiko na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu odličnom svirkom i uvek aktuelnim repertoarom. Zahvaljujući velikom iskustvu, kvalitetnoj svirci i širokom repertoaru, jednako su angažovani na svadbama, maturskim žurkam i privatnim proslavama. Repertoar je vrlo širok i sadrži kako domaću tako i stranu pop i rock muziku, izvorne evergreen, kao i nove narodne pesme. Budite i Vi jedni od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima! Ukažite nam poverenje, i sigurni smo da ćemo ga opravdati.
Novi Sad , Srbija
Bend Talasna dužina iz Novog Sada postoji i intenzivno radi već 14 godina. Na počecima deklarisani kao klubski pop-rok bend, koji je izvodio prevashodno domaći i strani pop i rok repertoar. Vremenom smo se profilisali u specijalizovan bend za svadbe i korporativne proslave kojih godišnje odsviramo preko 100, izvodeći i najveće narodne i hitove aktuelne-popularne muzike. I posle toliko vremena, jednako uživamo i u konceptu proslava venčanja, poslovnih događaja, ali i klubskoj sezoni kada se uželimo drugačije vrste energije i njene razmene.
Kragujevac, Srbija
Exclusive Band je moderan bend za svadbe i sva ostala vaša slavlja. Bend ima stalan sastav koji čine sedam profesionalnih muzičara. Bend je poznat po dobroj atmosferi i širokom repertoaru. Nastupa širom Srbije i regiona.

Pred vama je lista bendova koji prave vrhunsku atmosferu na proslavama poput proslava mature, brucošijadama i apsolventskim žurkama. Repertoar pesama koji će zadovoljiti različite ukuse i omogućiti najbolju zabavu za mlade generacije. Od popularne narodne, preko domaće pop muzike, do svetskih hitova rock muzike i novih trendova. Preporučeni bendovi su kadri da odgovore vašim zahtevima i željama.