Umesto prvog plesa – penjanje na planinu

svadbeni-hiking-prvi-ples.jpg

Foto: Instagram


Srbija je Davida Kolakovića i njegovu verenicu Jovanu Novaković iz Čajetine upoznala još prošle godine kada se pisalo o njihovoj ljubavi prema planinarenju, spavanju pod šatorom na minus trideset i kupanju u ledenom jezerima usred zime.

Kad su odlučili da ovekoveče svoju ljubav, takođe su to učinili na nesvakidašnji način odlučivši da prstenje razmene na vrhu Prokletija, a zatim da to sve snime i taj snimak puste na svojoj svadbi pred skoro pet stotina zvanica umesto prvog svadbenog plesa.


hiking-umesto-prvog-plesa
penjanje-na-planinu-prokletije- Ne postoji ta situacija koja bi mene navela da plešem, pa eto čak ni taj prvi simbolični svadbeni ples. Svi koji me poznaju, to znaju. Zato smo Jovana i ja odučili da snimak sa Prokletija koji je urađen uz našu omiljenu muziku pustimo umesto toga i reakcije su zaista bile fantastične. Gosti su emotivno reagovali, rekao je za RINU David.Jovana i on u vezi su proveli četiri godine i sve to vreme obeležile su brojne neobične avanture prepune adrenalina, a verenica je prihvatila potpuno Davidov avanturistički duh. Tako da je ideja za veridbu na vrhu Prokletija bila i očekivana.Prostori za velike proslave - preko 500 zvanica- Prvo smo hteli da odemo na Alpe, ali kako smo čuli da tamo veoma često dolazi do smrtnih ishoda, onda smo se odlučili za malo blažu i bližu verziju. Nas sedmoro otišlo je na Prokletije, odnosno Trojanske planine, peli smo smo se duže od tri sata kako bi stigli na Severni vrh. Tada smo se presvukli.verde-organizacija-vencanja-na-otvorenom


Foto: Verde - organizacija venčanja
Povoljni restorani za organizaciju venčanjaJa sam obukao sako, Joca venčanicu a moj drug Luka Ivanović iz Pančeva napravio je ceo film u trajanju od 3.17 minuta koji smo potom pustili na svadbi umesto plesa, rekao je David.Gde organizovati venčanje na otvorenom - open conceptpenjanje-na-planinu-umesto-prvog-plesapenjanje-na-prokletije-umesto-prvog-plesa
Ceo spot ispraćen je muzikom Valhalla Calling, jer su mladenci ljubitelji hevi metal zvuka pa im je čak i dekoracija na svadbi bila u tom stilu.POGLEDAJTE JOŠ:

Poskupljenje u ugovorima restorana za svadbe

Kako je izgledalo venčanje Lene Kovačević

Haljine za sjajan stajling na venčanju


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2Sq3MiSUvNA?si=y3vBA_VBXpT-UW3q" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>Ažurirano: 25. Sep. 2023.
Datum: 25. Sep. 2023.

Izvor: rina.rs