Mandarina Bend

Broj telefona:
Sačekajte...

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Muzička enciklopedija uživo, savršen spoj iskusnih muzičara, profesionalan pristup i posvećenost svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju i maksimalno zalaganje, zasigurno su glavne karakteristike Mandarine. Naš moto je učiniti Vaš dan veličanstvenim a Vama i Vašim gostima prirediti nezaboravnu žurku o kojoj će se pričati godinama! 


Mandarina bend u svom sastavu ima:


2 ženska vokala 🎤 

4 muška vokala 🎤 

violina 🎻 

saksofon 🎷 

klarinet

harmonika

gitara 🎸 

bass gitara 🎸 

2 klavijature 🎹 

bubanj 🥁 

perkusije 🥁 

DJ 🎛️ 


INSTRUMENTAL OPENING CONCEPT

-Doček gostiju na jedinstven način-

Concept “ Instrumental opening “ predstavlja svečani i svakako unikatan doček gostiju uz tihu i prijatnu instrumentalnu pratnju violine i saksofona koji će svojim muziciranjem pružiti savršenu dobrodošlicu Vašim gostima. Akustični duo čine visokokvalifikovani muzičari – profesori violine i saksofona. Saška i Uroš očaraće goste toplim zvucima, laganim tempom, najpoznatijim, najaktuelnijim melodijama sveobuhvatnog stranog i domaćeg repertoara. Svojim harizmatičnim nastupom učiniće Vaš poseban dan još spektakularnijim !

DJ I SAX CONCEPT

DJ & SAX concept predstavlja energičan i jedinstven muzičko scenski performans koji čine DJ i saksofonista. U muzičkom miksu slušaoci mogu da čuju izvođenje svih modernih muzičkih pravaca- house, R’n’B, kao i inostranu muziku od osamdesetih do najnovijih hitova današnjice. DJ & SAX concept je postao sinonim za odličnu žurku, a takođe i glavna atrakcija na zabavama širom sveta. Svojom energijom i atraktivnošću propraćen laserima i raznim drugim specijalnim efektima dj&sax concept nikog ne ostavlja ravnodušnim.


Inspirisan našom energijom i atmosferom koju prenosimo na publiku, Dejan Kostić napisao je namensku pesmu "STIŽU MANDARINE" gde je tekstom i aranžmanom uspeo da dočara naš karakter.

Komentari

Ostavite komentar
Preuzmite Ludi Kamen aplikaciju: