Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 14
Vrbica bb
Koncept našeg restorana je zasnovan na našoj ličnoj pasiji prema vinu i hrani, kao načinu življenja. I tu ne mislimo na hedonizam (koji je egoističan koncept, usmeren samo na sebe), već o pasiji u stalnom traženju lepote i onih sitnih zadovoljstva u svakom detalju koji ispunjava naš svakodnevni život, a sa željom da svoju zemlju i našu prelepu Šumadiju predstavimo svima, uz poziv da nam se pridružite u zadovoljstvu otkrivanja njenih najlepših plodova – hrane i vina.
Risovački put bb, Banja, Aranđelovac
Izdavanje sale za proslave Aranđelovac Sala za proslave Simeun se nalazi na Risovačkom putu u Banji kod Aranđelovca. Kapacitet velike sale je do 500 osoa, a manje do 150.
Orašački Put bb, Aranđelovac
Restoran Kraljica, Aranđelovac Velika sala do 700 mesta. Tri male sale do 250,100 i 80 mesta.
Orašački Put bb, Aranđelovac
Restoran Kraljica, Aranđelovac Velika sala do 700 mesta. Tri male sale do 250,100 i 80 mesta.
Vojvode Stepe bb, Aranđelovac
Srce etno sela Brestovi i vizija, nastalog preuređenjem tri originalna šumadijska drvena vajata, starija od dva veka, na obroncima planine Bukulje, iznad Aranđelovca, čini restoran u kojem danas kuvaju najbolji kuvari u gradu. Ambijent našeg restorana je idealno mesto za svadbeni ručak maksimalnog kapaciteta do 90 gostiju. Tokom letnjih meseci slavlje je moguće organizovati i u prostranoj, renoviranoj bašti kapaciteta do 100 mesta.
Garaška 13, Aranđelovac
Idealan restoran za veselja, svečane ručkove i proslave sa kapacitetom od 350 mesta, a sa postavkom okruglih stolova 250 mesta. Nalazi se nedaleko od parka Bukovičke Banje sa fenomenalnim pogledom na grad.
Orašački put bb
U sklopu hotela Kruna u ponudi je ekskluzivni restoran u kojem je moguće organizovati različite vrste svečanosti i proslava po najpristupačnijim cenama u odnosu na kvalitet koji dobijate. Restoran hotela Kruna je kapaciteta sale za 600 gostiju. Idealan je za priređivanje svečanih banketa i ručkova: svadbe, ispraćaji u vojsku, obeležavanje punoletstva itd. Možemo se pohvaliti da je od otvaranja restorana 2003. godine do danas ugostiteljske usluge koristilo preko 30.000 gostiju. Hotel poseduje i veliki parking.
Knjaza Milosa 173
Dve decenije u Aranđelovcu, sa uspehom i na zadovoljstvo gostiju postoji restoran „Aleksandar“. Vama preostaje samo da uživate. Divni ambijent, tri sale koje primaju 200 gostiju, velika sala 150 mesta, dve manje sa 30 mesta i otvorena letnja bašta za 80 ljudi, sa brižljivo odabranom muzikom, cvećem... Ukoliko planirate proslavu, venčanje ili korporativni događaj – restoran Aleksandar može biti Vaš savršen izbor.
Vojvode Putnika 107a
Jedinstvena i neprevaziđena hrana od divljači iz kuhinje i sušnice budi sva čula. Miris domaćeg hleba iz furune je nešto što treba doživeti i probati. Domaća rakija od šljive, dunje i kajsije, domaće vino od stare sorte vraća vam snagu i budi ljubav u vama. „Lovački Raj“ se ne može opisati i slikom prikazati, on se mora doživeti. Častite sebe i posetite „Lovački Raj“. Naš letnjikovac za venčanja na otvorenom prima 50 osoba.
Ilije Garašanina 25
U podnožju planine Bukulja, u blizini parka Bukovičke Banje u Aranđelovcu, neposredno uz najveći AQUA Park na Balkanu, nalazi se objekat RUJNA ZORA. Sa smeštajnim kapacitetima od 120 ležajeva u moderno opremljenim sobama, pruža idealne uslove za odmor, zabavu i rekreaciju, ali i za održavanje poslovnih skupova i seminara, rekreativne nastave, ekskurzija i pripremu sportista. U sklopu objekta nalaze se zatvoreni i otvoreni bazen, a pored otvorenog bazena nalazi se letnja bašta sa caffe barom koja pruža idealne uslove za odmor, zabavu, kao i organizovanje čina venčanja do 150 gostiju. Tu je još i sauna, sala za stoni-tenis, caffe poslastičarnica, etno restoran “Brvnara”, konferencijska sala, te ponos “Rujne Zore” renovirana i potpuno opremljena svečana sala koja može da primi do 550 gostiju.
Zanatlijska bb, Aranđelovac
Restoran Lazić za sva Vaša slavlja.
Orašački Put bb, Aranđelovac
Restoran Kraljica, Aranđelovac. Velika sala do 700 mesta, a sa postavkom okruglih stolova do 430 mesta. Manja sala je kapaciteta do 250 mesta, a sa okruglim stolovima do 180 mesta. Etno sala je kapaciteta do 80 mesta.
Mišarska 2b
Hotel posluje u okviru lanca A HOTELI u čijem sastavu su hotel Master 4* u Novom Sadu, hotel Sloboda 4* u Šapcu, Hotel Tornik na Zlatiboru, Hotel Izvor 5* u Aranđelovcu i hotel Park u Vrnjačkoj banji koji je u fazi rekonstrukcije. Pažljivo ćemo saslušati sve Vaše želje, ali osmisliti i nove predloge - sve u cilju da nadmašimo Vaša očekivanja. Vaši događaji su za nas prilika da pronađemo energiju radosti - a ona se obično krije u nezaboravnim detaljima!
Orašački Put, Aranđelovac
Šumadijski dvori za sva Vaša slavlja.