Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 5
Obala dunava
Vikend odmaralište Florida se nalazi na 1293 km Dunava u Bačkoj Palanci. U šumi se čarda nastanila na prostor od 10.000 m2 u prelepom ambijentu za sve ljubitelje pirode i Dunava. Florida svojim gostima nudi riblje specijalitete od najrazličitijih vrsta rečne ribe. Specijalitet čarde je riblji BK (bez kostiju) paprikaš koji pored diploma posetilaca poseduje i zlatnu medalju sa novosadskog sajma. Za ljubitelje mesa izdvajamo karađorđevu šniclu kao i ostalu mesnu ponudu sa roštilja. Samostalni kuvari mogu da se oprobaju i uživaju u svojim veštinama na izdvojenom prostoru uz obezbeđenu struju i vodu kao i uzivanje u pecanju. Za prenoćište u prirodi obezbedili smo Vam tri bungalova za po dve osobe kao i mogućnost da kampujete sa svojim satorima na mestu namenjemom za kampovanje. Sastavni deo čardi i Vojvodine su uvek bili tamburaši, pa vam obećevamo nezaboravan provod uz zvuke harmonike, tambure, begeša, kontre... Kako se uz tamburaše, čardu i Dunav nameće i vino izdvajamo vam vinsku ponudu iz domaćih podruma. Deca u svojim čarolijama mogu da uživaju u dečijem igralištu posebno opremljenom i puno važnije bezbednom. Imamo i sportske terene. Vikend odmaralište poseduje mini ZOO vrt sa domaćim životinjama naviknutim na igranje sa svojim gostima. Obezbeđena je i usluga jahanja poni konjića. Vikend odmaralište Florida sa zadovoljstvom organizuje vaša slavlja. Posedujemo veliko iskustvo u organizovanju vaših proslava (krštenja, punoletstva, mature, venčanja...). Kapacitet čarde je tokom letnje sezone 300 mesta, a zimske 150 mesta uz obezbeđen parking prostor. Biće nam zadovoljstvo da posetite Floridu i postanete deo njene istorije.
Vojvode Živojina Mišića 55
Restoran Etno Idila se nalazi u Bačkoj Palanci i organizuje za vas sve vrste svečanosti. Za venčanja na otvorenom kapacitet je 300 mesta, dok je sala kapaciteta do 230 mesta. Imamo u ponudi kuvana jela, roštilj...
Jugoslovenske armije 11
Banket sala hotela je kapaciteta 320 mesta i idealan je prostor za velika slavlja, svadbe, skupove, svečane bankete, seminare ili kongrese. U bašti hotela može se organizovati ceremonija venčanja.
Obrovački put bb
Hotel i restoran ušuškan u tajanstvenost specijalnog rezervata prirode "Bagremara" zaštićen je od gradske vreve, a posvećen iznenađenju, oduševljenju i kompletnom užitku svakog gosta.
Jugoslovenske armije 11
U okviru restoranskog dela hotela Fontana može se organizovati venčanje kapaciteta do 100 mesta. Naša bašta dostupna je za ceremoniju venčanja.