Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 15
Bulevar Oslobođenja 101
Hotel Royal Residence je smešten na kružnom putu oko Čačka iza firme Slovas, a sa iste strane gde se nalazi i Leonardo pumpa. Naš hotel sadrži 22 sobe. Hotel je luksuzno opremljen sa najnovijim spa centrom i salom za vaše proslave do 700 gostiju. Takođe, imamo mogućnost deljenja sale na dva dela i održavanja dve proslave u isto vreme od 500 i 250 osoba.
Preljina, Čačak
Radovanje je restoran koji dugi niz godina uspešno organizuje svadbe, rođendane, bankete i druge vrste slavlja. Dođite i uverite se - Mi smo uvek tu za Vas!
Jezero Međuvršje
Restoran Plaža je smešten na teritoriji opštine Čačak. Kvalitetna usluga, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu svečanost nezaboravnom. Duga tradicija i bogato iskustvo u organizovanju svečanosti, razlog su više da budemo i Vaš izbor.
Gradski Bedem bb
Restoran Lovac je smešten na teritoriji opštine Čačak. Kvalitetna usluga, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu svečanost nezaboravnom. Duga tradicija i bogato iskustvo u organizovanju svečanosti, razlog su više da budemo i Vaš izbor.
Bulevar Vuka Karadžića 2
Restoran Morava je smešten na teritoriji opštine Čačak. Kvalitetna usluga, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu svečanost nezaboravnom. Duga tradicija i bogato iskustvo u organizovanju svečanosti, razlog su više da budemo i Vaš izbor.
Bulevar oslobodilaca bb
Organizujemo sve vrste Vaših slavlja.
Ulica 304
U restoranu Petrović možete organizovati sve vrste proslava, poslovne ručkove, bankete ili prezentacije . Kapacitet restorana je 150 mesta za sedenje unutra i još 120 na terasi, što ga čini savršenim za ugodne trenutke u krugu Vaše porodice i prijatelja. Unutrašnjost je klimatizovana i adekvanto osvetljena. Bilo da se odlučite za dnevnu ili večernju varijantu proslave, verujemo da ćete biti zadovoljni našom uslugom.
Bulevar Tanaska Rajića 87-89, Čačak
Restoran za sve vaše proslave i veselja.
Dragiše Mišovića bb
Mi smo tu da Vaš dan učinimo posebnim i pretvorimo Vaše snove u realnost. Bilo da planirate intimniju proslavu ili nešto ekstravagantnije, Restoran Babic Vam nudi vrhunsku uslugu i kvalitet. Naš tim za organizaciju venčanja i proslava će učiniti sve da Vam pomogne u organizaciji svih detalja vezanih za određenu svečanost, u potpunosti prateći Vaše želje i stil.
Preljina bb
Hotel Livade je lociran na teritoriji opštine Čačak. Kvalitetna usluga, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu svečanost nezaboravnom. Duga tradicija i bogato iskustvo u organizovanju svečanosti, razlog su više da budemo i Vaš izbor.
Konjevići bb
Hotel Kole je smešten na teritoriji opštine Čačak. Kvalitetna usluga, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu svečanost nezaboravnom. Duga tradicija i bogato iskustvo u organizovanju svečanosti, razlog su više da budemo i Vaš izbor.
Gradsko šetalište bb
Hotel Beograd je lociran na teritoriji opštine Čačak. Kvalitetna usluga, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu svečanost nezaboravnom. Duga tradicija i bogato iskustvo u organizovanju svečanosti, razlog su više da budemo i Vaš izbor.
Nikole Tesle 46, Čačak
Sala za sve vrste veselja,do 180 mesta,obezbeđen parking zatvorenog tipa sa obezbeđenjem.
Dr. Dragiše Mišovića 46
Kafana Car Lazar je lociran na teritoriji opštine Čačak. Kvalitetna usluga, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu svečanost nezaboravnom. Duga tradicija i bogato iskustvo u organizovanju svečanosti, razlog su više da budemo i Vaš izbor.
Braće Stanića 102
RESTORAN RAJICIC ORGANIZUJE SVE VRSTE VESELJA SVADBE RODJENDANI POSLOVNI RUČKOVI BANKETI ZABAVE SALA KAPACITETA DO 350 MESTA SALA NA SPRATU 80 MESTA KOMPLETNA ORGANIZACIJA VASIH VESELJA KLIMATIZOVANA SALA