Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 3
Despota Stefana Lazarevića 190
Restoran "Resava" Despotovac raspolaže sa 250 mesta u izuzetno prijatnom i prostranom ambijentu i pruža mogućnost za organizovanje porodičnih i drugih proslava, seminara, prezentacija, tribina... sa kompletnom profesionalnom uslugom, kvalitetnom kuhinjom i drugim pratećim sadržajima.
Despota Stefana Lazarevića 190
Sredinom 2008. godine našu paletu ugostiteljskih usluga obogatio je šator. On obuhvata površinu od 40x13 metara što je dovoljno da se u njega smesti komotno 700 zvanica na udobnim stolicama. Unutrašnjost šatora poseduje predivnu dekoraciju. Osnovna dekoracija je bele boje koja se kombinuje sa zlatnim, plavim, crvenim, i bordim motivima u zavisnosti od vaše želje. Stolice su presvučene belim satenom na koji dolazi mašna u boji koju Vi odaberete ( plava, zlatna, borda, crvena ). Šator se nalazi u predivnom ambijentu na obali reke Resave. Dugogodišnje iskustvo koje posedujemo garant je da će slavlje ostati u lepom sećanju Vama i Vašim gostima.
Stenjevac 35/215, Despotovac
Vaša potraga za savršenim mestom za venčanje i svečane proslave je završena! Dobrodošli u Mali Raj Despotovac - mesto gde se svaka posebna prilika pretvara u nezaboravan događaj. Zamislite se kako izgovarate sudbonosno "da" dok vas okružuju raskošna dekoracija i toplina vaših najbližih. Uz našu pažljivo osmišljenu ponudu, vaše venčanje će biti prepoznatljivo i nezaboravno. Naš tim stručnjaka će se posvetiti svakom detalju kako bi vaš dan bio savršen, baš onakav kakav ste sanjali. Čekamo vas.