Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 3
Cara Lazara 190
Restoran je namenjen za održavanje privatnih, malih intimnih ili velikih porodičnih slavlja kao i za obeležavanje značajnih datuma u radu Vaših preduzeća uz prisustvo brojnih gostiju. Nama možete u potpunosti prepustiti organizaciju svadbi, rođendana, krštenja, maturskih večeri, godišnjica mature, godišnjica braka, dočeka Nove godine. Moguć čin venčanja na otvorenom.
Rumenačka 15, Futog
Savršeno mesto za vašu proslavu! Organizujemo sve vrste proslava: svadbe, krštenja, punoletstva, mature, proslave firmi... Svečana sala se nalazi na samom ulasku u naselje Futog koje je udaljeno samo 6-7km od Novog Sada i raspolaže sa parkingom za sve vaše goste. Sala raspolaže sa 350 sedećih mesta dekorisanih po vašim željama. Raspolažemo sa tri kompletno nova apartmana od kojih je jedan za naše mladence.
Carice Milice 41
Svečana sala „KUM“ bavi se organizacijom svih vrsta događaja i svečanosti koje će vam na poseban način ulepšati najdragocenije trenutke u životu. Bilo da se radi o svadbi, rođendanu, krštenju ili nekom drugom događaju koji želite da obeležite, stojimo vam na raspolaganju.