Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 3
Kralja Petra 221
Event centar Kovačević je otvoren 2023. godine i nalazi se u okviru Vinske kuće Kovačević u Irigu. Prostor je idealan za venčanja, proslave i kongrese, a spoj impresivnog, elegantnog i luksuznog ambijenta i profesionalne usluge, učiniće da Vaši ekskluzivni momenti zablistaju posebnim sjajem. Event centar raspolaže sa 150 mesta u banket postavci, a u slučaju koktel postavke - moguće je organizovati i proslave sa većim brojem gostiju.
Krstašice 97
Tematska venčanja: vintage, shabby chich, country, rustic... Unikatnost Green Day vile proizilazi iz ljudske prkosi ovdašnjem, jednoličnom svetu. Mi slavimo ljubav, prisnost, život i hedonizam. Nižemo vaše osmehe po dolasku i ispunjavamo prostor vašim uzdasima oduševljenja po odlasku – na tome počiva naša autentičnost. Ekološki balans naše vile ne dozvoljava teške kapke, žulj zbog štikle ili sapetost od sakoa. Potrudili smo se da vam svaki pogled oduzme dah. S ovim mestom, rasli smo uz vas i vaša očekivanja od samog početka, inspirisani bezuslovnom ljubavlju prema poslu i ugađanju. Otvoreni deo upotpunjuje dojam prolećnog povetarca, miris tek pokošene trave, đuskanje čak do 150 osoba pod sjajem fruškogorskih zvezda, a zatvoreni do 130 osoba. Kompletna organizacija i mogućnost smeštaja.
Desanke Maksimović 8b, Velika Remeta, Irig
Rent a Forest je jedinstveno imanje skriveno duboko u šumama Nacionalnog parka Fruška gora, stvoreno s ljubavlju da pruži savršen beg zaljubljenima u prirodu koji traže intimnost i spokoj. Ovde, daleko od ostatka sveta, možete proslaviti sve važne trenutke, okruženi toplinom šume, u zagrljaju prirode.