Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 3
Sađavac 181
Ambijent u kojem proslavljate venčanje, atmosfera kojom prostor odiše i kvalitet usluge je nešto čemu će se svi gosti diviti i čega će se rado prisećati i onda kada je proslava uveliko završena. Stručan, prijatan i posvećen tim u sali Prezident može vam garantovati da ćete u našoj svečanoj sali doživeti najbolji provod, a sa sobom poneti nezaboravne uspomene. Kapacitet je do 700 uz mogućnost pregrađivanja za manje potrebe.
Raščići bb
Ivanjički konaci udaljeni su 180 km od Beograda, a nalaze se na samo 5 km od centra Ivanjice. Opremljeni su najsavremenijom opremom i nameštajem. Na usluzi imaju dvanaest luks apartmana i odvojenu kuću kao celinu, koja ima prostranu dnevnu sobu sa kaminom, komforno kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe i veliku natkrivenu terasu sa koje se pruža predivan pogled ka planinskim masivima Javora i Golije. Mir i tišina učiniće Vaš odmor nezaboravnim u ovom predivnom prirodnom ambijentu. Od 10. juna do kraja avgusta ne organizujemo venčanja zbog sezone. Kapacitet restorana je 65 mesta, a bašte oko 120 mesta.
Venijamina Marinkovića 10
Hotel Park je smešten u samom centru Ivanjice, na obali reke Moravice pored stare hidrocentrale i vodopada. Okružen je prelepim parkom, u kome se uz šetalište nalaze fudbalski i košarkaški tereni sa trim stazom i dečijim parkom. Svojim eksterijerom hotel se savršeno uklapa u prirodno okruženje. Unutrašnjost hotela Park dizajnirana je po najvišim svetskim standardima i ostavlja izuzetno prijatan utisak na posetioce. Hotel je rangiran sa tri zvezdice. Banquet Hall – multifunkcionalna sala koja može da se pregrađuje od 120 i 350 mesta što je ukupno 600 sedećih mesta. Pogodna je za sastanke, prezentacije, promocije, revije, predstave, venčanja, koncerte, sa opremom za projekcije, internet pristupom, LCD televizorom, media wall-om i projektorom. Terasa Zvezdani vrt, ušuškan u mir prirode i povezan sa barom, restoranom i svečanom salom, osvojiće Vam srce na prvi pogled. Terasa za sva četiri godišnja doba i njihove posebne boje, za romantični predah ili slavlje sa još 70 prijatelja. Na cenu menija od 9 do 12e ide dodatno stolica od 4, 5 ili 6e, plus piće. Uživajte na mestu gde nebo iznad Vas svetluca hiljadama zvezda i gde se misao prepušta lepoti prizora raspevanog vodopada. U sastavu hotela Park nalazi se i Vodopad, restoran nacionalne kuhinje na prirodnoj steni iznad vodopada i terasom sa fantastičnim pogledom. Restoran nudi zdravu ekološku hranu sa ovog podneblja i raznovrsna jela nacinalne kuhinje.