Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 4
Čočetova bb
Naša priča počinje tamo gde se spajaju ukusi internacionalne kuhinje i posebno odabranih sorti vina. U sva jela dodajemo tajni sastojak, da jelo bude ukusno i prepoznatljivo po jedinstvenoj čaroliji koja će Vam dugo ostati u sećanju. U jednom od najlepših delova grada, u blizini svih dešavanja, nalazi se prijatan kutak koji će Vam u svakom trenutku poželeti dobrodošlicu i učiniti da se potpuno prepustite uživanju. Mogućnost venčanja na otvorenoj terasi do 40 osoba. Cene su restoranske i meni po osobi u skladu sa tim. Da oku bude ugodno, a nepcima nezaboravno - probudite svoja čula.
Slavkje Đurđević bb
Crystal sala je savršeno mesto za vaše venčanje. Otvoreni prostor naše terase i bašte koje po potrebi mogu biti pokrivene ili potpuno otkrivene dostupne je za ceremoniju venčanja.
Stevana Ivanovića 3
Na raspolaganju u HillHotel-u su 20 soba i 4 unikatno dizajnirana apartmana, restoran, spa&wellness, teretana, picerija, poslastičarnica kao i luksuzna čajdžinica. Luksuzni hotel sa 4 zvezdice za sva vaša slavlja.
Đurđevo brdo bb
U jedinstvenom ambijentu na krovu grada sa ljubaznim osobljem i inernacionalnom kuhinjom, restoran 360 SKY lounge je savršeno mesto za vaše posebne trenutke.