Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 4
Dunavska 5
Hotel Đerdap se nalazi na samoj obali reke u mirnom centru grada. Raspolaže sa 138 soba i 6 apartmana. Ceo objekat je pokriven Free Wi-Fi internetom. Parking ispred hotela je besplatan. Brod restoran je stacioniran na pristanu ispred panoramske terase hotela.
Dunavski Kej 1, Kladovo
U ribljem restoranu “Terasa” možete uživati uz najlepše ukuse i mirise najkvalitetnijih morskih i rečnih riba, a uz sve to konzumirati kvalitetna crna i bela vina koja upotpunjuju ukus i doživljaj gostiju. Ovde ćete uživati u izuzetnom pogledu na Dunav, šetalište i prelepu gradsku plažu, kao i u organizaciji događaja do 80 osoba. Pored samog šetališta nalazi se i “Pleasure Point” bar. Idealno mesto za opuštanje uz piće kako tokom dana tako i u večernjim satima. Bar takođe nudi pice, sendviče, slane i slatke palačinke, cheese cake. U našem restoranu “Imperator” se služe tradicionalna jela a la carte, od mesa, širok izbor jela za vegerijance, i jela nacionalne i internacionalne kuhinja. Ugođaj će upotpuniti izuzetno kvalitetna vina iz okoline Kladova i rajačkih i rogljevskih pimnica.
Dunavska 5
Hotel Đerdap se nalazi na samoj obali reke u mirnom centru grada. Raspolaže sa 138 soba i 6 apartmana. Ceo objekat je pokriven Free Wi-Fi internetom. Parking ispred hotela je besplatan. Brod restoran je stacioniran na pristanu ispred panoramske terase hotela, uz meni se plaća i vožnja brodom. Paluba je natkrivena.
Kralja Aleksandra 54
Dragi gosti otvorili smo salu za venčanja Jezero Lux, Vaše je samo da kažete DA!