Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 25
Mošin Gaj bb
Mošin Gaj nekada je bio kultno izletište, koje je godinama zarastalo u korov i postalo deponija. Sada izgleda lepše nego ikada. Restorana je kompletno renoviran sa dvema salama koje su spojene do 300 sedećih mesta, a pogodna je u jednom delu za venčanja do 200 osoba ili u drugom delu do 100 osoba. Ispred je bogato uređena terasa do 150 mesta za venčanja na otvorenom, sa prirodnom hladovinom i tendama, a za decu je napravljen zabavni park sa ljuljaškama, klacklicama, mostom i kućicama za igru i klupama za odmor. Preporučujemo da već danas usijani centar grada bez vazduha zamenite za raj za dušu i telo i dođete u Mošin Gaj. Ovde je svežije i prijatnije. DOBRO DOŠLI!
Karađorđeva 219
Prijatan ambijent sa bogatom ponudom hrane i pića, profesionalna usluga i srdačan domaćin će omogućiti da svaka Vaša proslava bude jedinstven i nezaboravan događaj. Pored restorana u našoj ponudi su sala Fantastick za sva Vaša venčanja i ketering.
Dušana Karapandžića 2, Kraljevo
Svečana sala za sve vrste proslava.
Karađorđeva 219
Prijatan ambijent, kvalitetna usluga, bogata ponuda hrane i pića.
Braće Pirić 42
Matrimonija je jedinstven restoran - sala za proslave u našem okrugu. Eksterijer i enterijer ostavljaju bez daha već na prvi pogled. Rađena po najnovijim standardima i uz pomoć najboljih dizajnera može imati više namena - od konferencijskih , poslovnih ručkova, do raznih proslava kao što su rođendani, proslava punoletstva i naravno venčanja. Nudimo raznovrstan i kvalitetan meni, a naše ljubazno osoblje će vam učiniti boravak u ovom objektu još lepšim. Parking i nadzor vozila je obezbeđen.
Adrani
Svečana sala “Dragovanje” u Adranima kod Kraljeva kao svečana sala za organizaciju raznih vrsta svečanosti posluje već više godina. Eksterijer karakteriše moderan dizajn pravih i svedenih linija, dok enterijer zahvaljujući neutralnim bojama odiše toplinom i elegancijom. Svečana sala “Dragovanje” raspolaže sistemima klimatizacije, ventilacije i grejanja, koji garantuju prijatnu atmosferu, potpuni ugođaj i mogućnost organizovanja svečanosti tokom cele godine.
8. marta 24
Asocijacija na Restoran „Sunce“ – odlična hrana, prijatan i moderan ambijent, ljubazno osoblje i osećaj dobrodošlice. Organizacija svih vrsta poslovnih, porodičnih i ostalih skupova (svadbi, rođendana, krštenja…).
Jovana Bojovića 188, Jarčujak
Kod Zlatića organizujte Vaše nezaboravno venčanje. Ako želite da probate ukusan roštilj koji ćete dugo pamtiti, posetite Restoran kod Zlatića i Restoran Duga. A ako želite da svoje najsvečanije trenutke provedete u našem restoranu, organizujemo proslave do 250 gostiju u Restoranu Duga, a za intimnija slavlja tu je Restoran Zlatić.
Karađorđeva 211
Svečana sala "Mali AS" je moderno uređen prostor, oplemenjen sofisticiranim detaljima, pogodan za venčanja i sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija. Kvalitetna usluga, kao i kulinarske veštine našeg odabranog osoblja čine nas jedinstvenim mestom za vaše svečane trenutke. Kapacitet sale je do 200 mesta.
Karađorđeva 219
Prijatan ambijent, kvalitetna usluga, bogata ponuda hrane i pića.
Živojina Lazića bb Grdica
Ekskuzivna sala za veselje, kapaciteta do 22 mesta.
Karađorđeva 107
Restoran hotela Royal sastoji se iz dva dela, jedan u okviru prizemlja objekta 40 mesta, a drugi u vidu otvorene bašte pored reke Ibar 80 mesta. Gostima hotela omogućava udobnost boravka uz domaću kuhinju i aperitiv bar otvoren preko celog dana. Vrhunski kuvari, kao i osoblje restorana, pobrinuće se da jela budu pripremljena po Vašem ukusu.
Trg Srpskih Ratnika 1
Odlučili ste da Vašu ljubav krunišete brakom... Pred Vama je mnogo dilema i izazova... Ne brinite, sve Vaše zamisli o venčanju iz snova biće pretočene u bajkovitu priču naše 4 *. Mi smo tu da pomerimo granicu između Vašeg sna i jave...da Vaše snove pretvorimo u priču, koja će se pamtiti, koja će biti jedinstvena. Organizacija venčanja je veoma zahtevan i odgovoran posao. Brinete sve brige, velike i male, od prijema gostiju, preko kvalitetne usluge, svečanog ručka, muzičkog programa, mladenačke torte, do najfinijih pojedinosti poput dekoracije prostora, cvetnih aranžmana, posebnih efekata. U tome će Vam sigurno naše ogromno iskustvo olakšati i rešiti sve nedoumice. Naši menadžeri će prepoznati Vaš stil i snove i svojim savetima rešiti sve Vaše dileme i nepoznanice u organizovanju ovakvih manifestacija.
Moše Pijade 1a
Hotel Botika svojim izgledom naglašava romantiku,prefinjenost, kao i idealnu lepotu i komfor. Kapacitet restorana i sale koje su spojene je 90 mesta i idealan je za bankete i proslave zatvorenog tipa. Sigurno je da ćete uz meni našeg restorana, koji kombinuje međunarodne i specijalitete sa ovih prostora, a u elegantnom i udobnom prostoru, svakako uživati.
8.Mart 4G
Svadbe, rođendani i proslave organizovane u ovom restoranu se prepričavaju danima i godinama, a gotovo svi gosti se ponovo vraćaju zadovoljni kvalitetnom