Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 25
Karađorđeva 211
Svečana sala "Mali AS" je moderno uređen prostor, oplemenjen sofisticiranim detaljima, pogodan za venčanja i sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija. Kvalitetna usluga, kao i kulinarske veštine našeg odabranog osoblja čine nas jedinstvenim mestom za vaše svečane trenutke. Kapacitet sale je do 200 mesta.
Karađorđeva 117
Svečana sala za organizaciju proslava, veselja, svadbi… Do 450 mesta. Izdvojen objekat u neposrednoj blizini hotela Royal sa pogledom na reku Ibar.
Moše Pijade 1a
Hotel Botika svojim izgledom naglašava romantiku,prefinjenost, kao i idealnu lepotu i komfor. Kapacitet restorana i sale koje su spojene je 90 mesta i idealan je za bankete i proslave zatvorenog tipa. Sigurno je da ćete uz meni našeg restorana, koji kombinuje međunarodne i specijalitete sa ovih prostora, a u elegantnom i udobnom prostoru, svakako uživati.
Karađorđeva 107
Restoran hotela Royal sastoji se iz dva dela, jedan u okviru prizemlja objekta 40 mesta, a drugi u vidu otvorene bašte pored reke Ibar 80 mesta. Gostima hotela omogućava udobnost boravka uz domaću kuhinju i aperitiv bar otvoren preko celog dana. Vrhunski kuvari, kao i osoblje restorana, pobrinuće se da jela budu pripremljena po Vašem ukusu.
Živojina Lazića bb Grdica
Brvnara Etno restoran otvoren je za venčanja manjeg kapaciteta do 110 gostiju. Natkrivena terasa etno restorana dostupna je za ceremoniju venčanja.
IV Kraljevački Bataljon 8
Restoran se nalazi na samoj obali reke Ibar u srcu grada. Pogodan za porodična slavlja, svečane ručkove, ali i da u njemu provedete prijatne večernje trenutke uz dobru muziku i bogat meni. Letnja bašta poseduje 120 mesta i pruža neverovatan pogled na reku Ibar i planine Stolovi i Goč, gde možete organizovati Vaše venčanje.
Adrani
Svečana sala “Dragovanje” u Adranima kod Kraljeva kao svečana sala za organizaciju raznih vrsta svečanosti posluje već više godina. Eksterijer karakteriše moderan dizajn pravih i svedenih linija, dok enterijer zahvaljujući neutralnim bojama odiše toplinom i elegancijom. Svečana sala “Dragovanje” raspolaže sistemima klimatizacije, ventilacije i grejanja, koji garantuju prijatnu atmosferu, potpuni ugođaj i mogućnost organizovanja svečanosti tokom cele godine.
Dušana Karapandžića 2, Kraljevo
Svečana sala za sve vrste proslava.
Živojina Lazića bb Grdica
Ekskuzivna sala za veselje, kapaciteta do 22 mesta.
Karađorđeva 219
Prijatan ambijent, kvalitetna usluga, bogata ponuda hrane i pića.
Kovanlučka 1
Hotel „TEHNOGRAD“ se temelji na bazi bed & breakfast usluge tako da u prijatnom ambijentu doručkovaonice možete probati veliki izbor jela serviranih po principu „švedskog stola“. Dugogodišnje kulinarsko iskustvo našeg šefa kuhinje i pregršt priznanja dovoljna su garancija da ce Vaše čulo mirisa i ukusa biti zadovoljeno. Svečana Kamin sala za organizaciju manjih i većih porodičnih skupova - veselja.
Karađorđeva 219
Prijatan ambijent sa bogatom ponudom hrane i pića, profesionalna usluga i srdačan domaćin će omogućiti da svaka Vaša proslava bude jedinstven i nezaboravan događaj. Pored restorana u našoj ponudi su sala Fantastick za sva Vaša venčanja i ketering.
Braće Pirić 100
Svečana sala za sve Vaše proslave, svadbe, rođendane, krštenja, sa kapacitetom od 40-400 gostiju. Mogućnost organizovanja ceremonije venčanja na otvorenom.
Trg Srpskih Ratnika 19
Mirage je brand koji čine Restoran Mirage Authentic, Mirage Pizzeria, Mirage Extreme caffe poslastičarnica i Mirage Spherico plažni bar u Kraljevu. Iz kafea silazite stepeništem u Fine dining restoran Mirage Authentic i pred Vama se otvara potpuno drugi svet – prostor čiji je enterijer izrađen od materijala koji oduvek prijaju ljudskoj prirodi – drvo i kamen, a prijatna rasveta dodatno daje toplinu. Upravo zbog uvek dobrog raspoloženja koje u restoranu Mirage Authetic „stanuje“ naši gosti odlučuju da se vrate. Kod nas možete i intimnoj atmosferi obeležiti Vaše slavlje isključivo uz dogovor, jer se pretežno funkcionišemo a la carte.
Karađorđeva 209
Proslavite sva Vaša slavlja u restoranu Nacional 2000... Kod nas možete organizovati venčanje na otvorenom do 100 mesta, a restoranska sala je multifunkcionalna za veći i manji broj mesta.