Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 4
Svetog Save 10
Hotel Golden Inn *** se nalazi u Majdanpeku koji je u Istočnom delu Srbije na prostoru Homoljskih planina, a u Nacionalnom parku Đerdap. U okviru hotela dostupna četiri prostora za venčanja. Velika banket sala kapaciteta do 60 mesta. U okviru naše bašte, kapaciteta do 80 mesta, moguće je organizovati ceremoniju venčanja, ali i celokupno venčanje na otvorenom.
Svetog Save 10
Hotel Golden Inn *** se nalazi u Majdanpeku koji je u Istočnom delu Srbije na prostoru Homoljskih planina, a u Nacionalnom parku Đerdap. U okviru hotela dostupna četiri prostora za venčanja. Velika banket sala kapaciteta do 40 mesta. U okviru naše bašte, kapaciteta do 80 mesta, moguće je organizovati ceremoniju venčanja, ali i celokupno venčanje na otvorenom.
Svetog Save 10
Hotel Golden Inn *** se nalazi u Majdanpeku koji je u Istočnom delu Srbije na prostoru Homoljskih planina a u Nacionalnom parku Đerdap. U okviru hotela dostupna četiri prostora za venčanja. Velika banket sala kapaciteta do 250 mesta. U okviru naše bašte, kapaciteta do 80 mesta, moguće je organizovati ceremoniju venčanja.
Svetog Save 10
Hotel Golden Inn *** se nalazi u Majdanpeku koji je u Istočnom delu Srbije na prostoru Homoljskih planina, a u Nacionalnom parku Đerdap. U okviru hotela dostupna četiri prostora za venčanja. Jedna od naših malih banket sala kapaciteta do 30 mesta. U okviru naše bašte, kapaciteta do 80 mesta, moguće je organizovati ceremoniju venčanja, ali i celokupno venčanje na otvorenom.