Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 11
IX brigade 31, Negotin
Restoran 202 plus za sve naše sugrađane i slučajne prolaznike pravo je mesto za okrepljujuć ručak ili večeru ili proslavu.
12. Septembar bb
Želite čaroban ambijent za Vaše venčanje iz snova, svečanu atmosferu za poseban događaj ili jednostavno elegantan prostor za važnu konferenciju, prezentaciju, promociju ili sličan korporativni događaj? Klimatizovana sala kapaciteta do 300 mesta, prijatan ambijent, odlično ozvučenje i ljubazni konobari koji pružaju brzu i kvalitetnu uslugu pružiće Vam nezaboravan ugođaj i učiniti Vaše slavlje neponovljivim i jedinstvenim.
Trg Stevana Mokranjca 2
Tokom raznih društvenih i kulturoloških uticaja kroz 19. i 20. vek, hotel Beograd je danas u 21. veku kao zaštićen kulturno-istorijski spomenik, spreman da pored vrhunske hotelske i ugostiteljske usluge, nakon 120 godina nastavi tradiciju.
Miloševski put
Idealno mesto za intimnija venčanja. Cena po dogovoru.
12. septembar 5
Organizujemo Vaša manja slavlja do 35 mesta sa internacionalnom kuhinjom (kineska...), cene su restoranske.
Naselje gradište bb
Na mirnoj lokaciji, nadomak centra grada, Vila Delux predstavlja mesto predaha i odmora u prepoznatljivoj užurbanosti današnjice. Vila raspolaže sa sobama i apartmanima modernog i elegantnog dizajna koje svojim sadržajem zadovoljavaju potrebe korisnika svih kategorija. U večernjim satima pravi je užitak opustiti se na terasi osvetljenog bazena uz program koji se prenosi putem video bim-a.
Trg Đorđa Stanovića 14, Negotin
Restoran 202 plus za sve naše sugrađane i slučajne prolaznike pravo je mesto za okrepljujuć ručak ili večeru ili proslavu.
Kneza Mihajla 108
Organizujemo sve vrste Vaših slavlja.
Trg Đorđa Stanojevića 21
Hotel Inex se nalazi u samom centru Negotina i sa svojih deset spratova najviši je objekat u gradu i sam po sebi je panorama koja pruža pogled na sve delove grada, a u daljini se nazire Dunav i Rumunija, a u pravcu istoka Timok i Bugarska. Na ulazu u hotel nalazi se recepcija, kafe bar koji radi 24 h sa besplatnim korišćenjem internet usluga, TV sala, zatim sala koja prima do 100 gostiju i izlazi na baštu za venčanja na otvorenom kapaciteta do 50 mesta...
Hajduk Veljkova 79, Negotin
Forma restoran plus za sva vaša slavlja.
Radeta Nedeljkovića 2
Restoran obuhvata dve klimatizovane sale koje mogu biti spojene i terasu, ukupnog kapaciteta 140 mesta. Specijaliteti sa roštilja, jagnjeće i praseće pečenje kao i jela po porudžbini pružaju uživanje i gostima sa najistančanijim ukusom. Tu je i ponuda bogate vinske karte, kvalitetnih vina iz krajinskih vinograda. Zahvaljujući raznovrsnoj, bogatoj kuhinji, vrhunskoj usluzi i ljubaznom osoblju restoran je idealno mesto za sve vrste proslava, kako svadbenih veselja tako i proslave rođendana, poslovnih, porodičnih okupljanja, organizacije prezentacija i svega ostalog što bi vama, našim dragim gostima pričinilo zadovoljstvo. Restoran je dobitnik mnogih priznanja, jedan je od vodećih u Istočnoj Srbiji.