Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 5
JNA 106, Ruma
Svečana sala Garnet Event Centra je idealna za sve vrste svečanosti. Kapaciteta je do 250 osoba. Otmen enterijer, prvoklasna usluga i raznovrstan meni, sačinjen od vrhunskih specijaliteta, upotpuniće Vaše uživanje. Naš tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu, koji su uvek spremni da izađu u susret željama klijenata i svojim savetima pomognu u organizovanju kompletne svečanosti. Imamo još jednu manju salu kapaciteta do 60 osoba. Veliku prednost za organizivanje svečanosti pretstavlja i naša lokacija. Do nas se stiže veoma lako, nalazimo se u neposrednoj blizini autoputa, od koga smo udaljeni samo 6 km, dok smo od Beograda udaljeni 60 km, a od Novog Sada 35 km. Za sve goste je obezbeđen besplatan parking koji je u sklopu samog objekta. Ukoliko želite da Vaša svečanost bude nezaboravna, POSETITE NAS!
Orlovićeva bb
U okviru samog objekta nalazi se i nacionalni restoran koji raspolaže sa 100 sedećih mesta. Za intimnija dešavanja predlažemo Vam svečanu salu koja ima kapacitet do 90 osoba. Obe sale su povezane sa terasom tako da u letnjim mesecima mogu ugostiti do 250 osoba.
Vladimira Nazora 86d, Ruma
Za proslavu dragocenih trenutaka nudimo vam kapacitete svečane sale našeg restorana. Idealno mesto za svadbe, krštenja, rođendane i ostale proslave po meri vas i vaših dragih gostiju.
Železnička 86b, Ruma
Restoran "Đeram", ime sa tradicijom, nalazi se u užem centru grada. Za Vaše venčanje na otvorenom posedujemo baštu kapaciteta do 200 mesta.
Stanka Paunović Veljka 181, Ruma
Svečana sala Svetosavski dom za organizaciju Vaših slavlja.