Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 22
Beogradski put bb
"Zahvaljujući bajkovitom mestu na kojem se nalazimo, prijatnom i posvećenom osoblju i najkvalitetnijoj hrani i piću, Vila Jugovo S vam daje mogućnost da svoje slavlje podignete na poseban nivo i doživite nezaboravno iskustvo. Za razliku od svečanih sala sa kojima ste se do sada susretali, mi vam nudimo poseban osećaj topline, komfora, ugodnosti i luksuza. Naša svečana sala ima kapacitet od 350 mesta, smeštena je na obali Dunava i odiše elegancijom, stilom i domaćinskom toplinom. Bilo da proslavljate venčanje, rođendan, godišnjicu mature ili poslovni događaj, tu smo da damo sve od sebe da proslavu učinimo jedinstvenom. Ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i u miru uživate u najkvalitetnijoj hrani, piću i muzici, Vila Jugovo S je pravo mesto za vas. Naša mala svečana sala (restoran) je posebna zato što negujemo duh domaćinske tradicije i pružamo jedinstvenu priliku da na neko vreme zaboravite brige i svakodnevnu užurbanost. To postižemo pažljivim odabirom muzike, porodičnom, toplom atmosferom, najukusnijom hranom i bogatim asortimanom najkvalitetnijih domaćih vina. Mala svečana sala (restoran) ima kapacitet od 65 mesta, a u sklopu vile imamo i terasu sa zanosnim pogledom na Dunav, koja broji 70 mesta. Sveobuhvatna ponuda mania za salu je po ceni od 26e, 28e… do 38e, a za našu novootvorenu terasu pored Dunava za Vaše venčanje na otvorenom je od 50e do 70e."
Beogradski put 160
Biser Dunava se nalazi u samom srcu Srbije, u gradu Smederevu koji je smešten na obali reke Dunava, najveće evropske reke, i na samo 45 km i 40 minuta od Beograda. Biser Dunava predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog, inspirisan je elegancijom i luksuzom vila i malih zamkova u Provansi, i nudi “all-inclusive” organizaciju venčanja i proslava svih vrsta.
Šalinačka bb
Organizujemo sve vrste Vaših slavlja.
Vodanj bb
Novootvorena svečana sala za Vaše venčanje sa bazenom na otvorenom, kapaciteta do 320 osoba.
Šalinačka bb, Smederevo
Restoran Vinceia nalazi se u blizini smederevske Tvrđave, kapaciteta do 150 osoba za sva Vaša slavlja.
Despota Đurđa 10
Bajkovito mesto za vaše venčanje kapaciteta do 360 mesta za sedenje. Jedinstvena rasveta upotpuniće atmosferu koju će ovekovečiti precizni objektiv našeg fotografa. Dostupan mladenački apartman kao i parking sa video nadzorom.
Spasoja Sekulića bb, Smederevo
Svečana sala Diamond za sva vaša slavlja kapaciteta do 350 mesta.
Šalinačka bb
Organizujemo sve vrste Vaših slavlja.
Kolarski put 97, Smederevo
Restoran & Svečana sala "INTER ZLATNI KLAS" u svom sastavu ima tri ekskluzivno opremljene sale za 50, 140 i 300 osoba.
Kolarski put 97, Smederevo
Restoran & Svečana sala "INTER ZLATNI KLAS" u svom sastavu ima tri ekskluzivno opremljene sale za 50, 140 i 300 osoba.
Kolarski put 97, Smederevo
Restoran & Svečana sala "INTER ZLATNI KLAS" u svom sastavu ima tri ekskluzivno opremljene sale za 50, 140 i 300 osoba.
Milosava Ilića 11/1, Radinac
Restoran za sva vaša veselja. Svadbe, ispraćaje, punoletstva, krštenja, poslovne proslave... Restoran Carigradski Drum...Ima nekoliko sala: velika do 400 mesta, 300, 240 i mala do 150 mesta.
Starca Vujadina 66, Smederevo
Moderan koncept koji podrazumeva svečanu salu, i dečiju igraonicu, zajedno u jednom velikom prostoru, je konačno došao u Smederevo! Veoma funkcionalna podela prostora u 3 celine omogućuje svakom gostu veoma prijatnu atmosferu i zabavu. Pogledajte ceo website i uverite se da je najmoderniji restoran u Smederevu upravo VIP PARTY!
Knez Mihajlova 40/1
Počastvovali smo uvažene goste dobrim ukusom i ispunjenjem njihovih gastronomskih želja. Dopustite da “Talismano” bude Vaš lični izbor! Dođite u “Talismano”. Budite naš gost jednom – ostaćete naš gost zauvek, jer mi ćemo postati Vaš lični talisman, vaš izbor… U sklopu restorana nalazi se Fast-food “Talismano”- brend banjalučki ćevap po pravom Banjalučkom receptu…
Beogradski put 19, Smederevo
Mnoštvo brežuljaka je naš grad učinilo pogodnim tlom za gajenje grožđa. Naš restoran se nalazi na parčetu zemlje koje je davno služilo kao mesto na kome su se okupljali ljudi radi branja vinograda. Barrique - u čemu je tajna? Veza između naziva vina i restorana je u pečatu kvaliteta i ukusa kuhinje. Poput vina koja se čuvaju u specijalnim Barrique buradima, da bi dobili nove arome i tanine koji ih oplemenjuju, mi naše kuvare čuvamo u specijalnoj kuhinji. Po čemu je ona to drugačija? Obložena staklom, pruža ti mogućnost da zadovoljiš svoju znatiželju i saznaš kako se kuva u profesionalnim kuhinjama. Dok sa druge strane kulinarski tim uživa gledajući kako iščekujete i jedete njihove kreacije. Optimalan kapacitet restorana je do 90 osoba, a bašta uz proširenje može da ugosti do 150 osoba.