Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 23
Beogradski put bb
"Zahvaljujući bajkovitom mestu na kojem se nalazimo, prijatnom i posvećenom osoblju i najkvalitetnijoj hrani i piću, Vila Jugovo S vam daje mogućnost da svoje slavlje podignete na poseban nivo i doživite nezaboravno iskustvo. Za razliku od svečanih sala sa kojima ste se do sada susretali, mi vam nudimo poseban osećaj topline, komfora, ugodnosti i luksuza. Naša svečana sala ima kapacitet od 350 mesta, smeštena je na obali Dunava i odiše elegancijom, stilom i domaćinskom toplinom. Bilo da proslavljate venčanje, rođendan, godišnjicu mature ili poslovni događaj, tu smo da damo sve od sebe da proslavu učinimo jedinstvenom. Ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i u miru uživate u najkvalitetnijoj hrani, piću i muzici, Vila Jugovo S je pravo mesto za vas. Naša mala svečana sala (restoran) je posebna zato što negujemo duh domaćinske tradicije i pružamo jedinstvenu priliku da na neko vreme zaboravite brige i svakodnevnu užurbanost. To postižemo pažljivim odabirom muzike, porodičnom, toplom atmosferom, najukusnijom hranom i bogatim asortimanom najkvalitetnijih domaćih vina. Mala svečana sala (restoran) ima kapacitet od 65 mesta, a u sklopu vile imamo i terasu sa zanosnim pogledom na Dunav, koja broji 70 mesta. Sveobuhvatna ponuda mania za salu je po ceni od 26e, 28e… do 38e, a za našu novootvorenu terasu pored Dunava za Vaše venčanje na otvorenom je od 50e do 70e."
Beogradski put 160
Biser Dunava se nalazi u samom srcu Srbije, u gradu Smederevu koji je smešten na obali reke Dunava, najveće evropske reke, i na samo 45 km i 40 minuta od Beograda. Biser Dunava predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog, inspirisan je elegancijom i luksuzom vila i malih zamkova u Provansi, i nudi “all-inclusive” organizaciju venčanja i proslava svih vrsta.
Lipovac bb, Topola
U srcu Šumadije u selu Lipovac na samo 70km od Beograda nalazi se porodična oaza mira sa prelepim pogledom na Oplenac. Lux opremljena kuća sa bazenom tu je i za sva Vaša slavlja na otvorenom. Mona Hill ima ima u ponudi i smeštaj sa čak tri spavaće sobe, terasom i lenjikovcem. Organizujemo sve vrste proslava. Nudimo usluge izdavanja, kao i punog menija sa neograničenim količinama alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Kolarski put 97, Smederevo
Restoran & Svečana sala "INTER ZLATNI KLAS" u svom sastavu ima tri ekskluzivno opremljene sale za 50, 140 i 300 osoba.
Despota Đurđa 4
Za ljubitelje dobre ribe uz prelep ambijent pored Dunava ne treba mnogo pričati treba samo probati i uživati. Za sva Vaša slavlja možemo organizovati svečani ručak bez muzike, a cene menija su u iznosu cenovnika.
Despota Đurđa 10
Bajkovito mesto za vaše venčanje kapaciteta do 360 mesta za sedenje.
Kolarski put 97, Smederevo
Restoran & Svečana sala "INTER ZLATNI KLAS" u svom sastavu ima tri ekskluzivno opremljene sale za 50, 140 i 300 osoba.
Šalinačka bb
Organizujemo sve vrste Vaših slavlja.
Starca Vujadina 66, Smederevo
Moderan koncept koji podrazumeva svečanu salu, i dečiju igraonicu, zajedno u jednom velikom prostoru, je konačno došao u Smederevo! Veoma funkcionalna podela prostora u 3 celine omogućuje svakom gostu veoma prijatnu atmosferu i zabavu. Pogledajte ceo website i uverite se da je najmoderniji restoran u Smederevu upravo VIP PARTY!
Rudnička 8
Podrum Janko je počeo sa radom 2006. godine. Imamo 14 hektara naših vinograda. Uživamo punim srcem u hrani i vinu. Osvojili smo regionalni trofej i zlatnu medalju na Dekanterovom (Decanter) takmičenju 2014. godine!
Vodanj bb
Novootvorena svečana sala za Vaše venčanje sa bazenom na otvorenom, kapaciteta do 320 osoba.
Šalinačka bb
Organizujemo sve vrste Vaših slavlja.
Milosava Ilića 11/1, Radinac
Restoran za sva vaša veselja. Svadbe, ispraćaje, punoletstva, krštenja, poslovne proslave... Restoran Carigradski Drum...Ima nekoliko sala: velika do 400 mesta, 300, 240 i mala do 150 mesta.
Šalinačka bb, Smederevo
Restoran Vinceia nalazi se u blizini smederevske Tvrđave, kapaciteta do 150 osoba za sva Vaša slavlja.
Kolarski put 97, Smederevo
Restoran & Svečana sala "INTER ZLATNI KLAS" u svom sastavu ima tri ekskluzivno opremljene sale za 50, 140 i 300 osoba.