Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Ljube Didića
Restoran-pansion ČIKAGO se nalazi u naselju Carina, na oko 10 minuta hoda od centra grada. Počeo je sa radom aprila 2005. godine. Restoran nudi bogat i raznovrstan meni, a pogodan je za venčanja manjeg kapaciteta ili svadbeni ručak. Restoran ČIKAGO je odlikovan zlatnom medaljom za kvalitet na Novosadskom sajmu 2009. godine.
Miladina Živanovića 34
Hotel „Zdravljak“ na atraktvnoj lokaciji u centru Sokobanje u svom sastavu ima Hotel ima i druge sadržaje: više restoranskih sala, aperitiv bar, masera, saunu, mini kuglanu, streljanu, kongresnu salu sa 300 mesta, dve sale za sastanke od 30 i 50 mesta, parking, 4 teniska terna na šljaci, teren za odbojku na pesku, travnati fudbalski teren, betonske terene za košarku, mali fudbal, odbojku, dva zatvorena bazena...
Jabukar 1
Restoran Župan organizuje sve vrste Vaših slavlja.
Milutina Pejovića 40
Izuzetno smo ponosni na kvalitet usluge i hrane, čime se izdvajamo u ugostiteljskoj ponudi Sokobanje. Velika sala našeg hotela kapaciteta do 400 mesta otvorena je za vaše venčanje iz snova.
Kralja Petra Prvog 2
Restoran "Splendid" smešten u samom centru Sokobanje, pružiće Vam nezaboravne trenutke bilo da ste gost apartmana "Splendid" ili samo slučajni prolaznik. Bogati i raznovrsni meni i povoljne cene, učiniće svako Vaše druženje sa ovim restoranom pravim praznikom. Na meniju se nalaze specijaliteti sa roštilja, riblji specijaliteti, kuvana jela... Restoran raspolaže salom sa 50 mesta i baštom sa 100 mesta gde možete organizovati venčanje na otvorenom. Pogodan je za porodična slavlja, poslovne ručkove, proslave i prezentacije. Posetite restoran "Splendid", carstvo dobre hrane i usluge.
Milutina Pejovića 40
Izuzetno smo ponosni na kvalitet usluge i hrane, čime se izdvajamo u ugostiteljskoj ponudi Sokobanje. Velika sala našeg hotela kapaciteta do 400 mesta otvorena je za vaše venčanje iz snova.