Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Ljube Didića
Restoran-pansion ČIKAGO se nalazi u naselju Carina, na oko 10 minuta hoda od centra grada. Počeo je sa radom aprila 2005. godine. Restoran nudi bogat i raznovrstan meni, a pogodan je za venčanja manjeg kapaciteta ili svadbeni ručak. Restoran ČIKAGO je odlikovan zlatnom medaljom za kvalitet na Novosadskom sajmu 2009. godine.
Jabukar 1
Restoran Župan organizuje sve vrste Vaših slavlja.
Kralja Petra Prvog 2
Restoran "Splendid" smešten u samom centru Sokobanje, pružiće Vam nezaboravne trenutke bilo da ste gost apartmana "Splendid" ili samo slučajni prolaznik. Bogati i raznovrsni meni i povoljne cene, učiniće svako Vaše druženje sa ovim restoranom pravim praznikom. Na meniju se nalaze specijaliteti sa roštilja, riblji specijaliteti, kuvana jela... Restoran raspolaže salom sa 50 mesta i baštom sa 100 mesta gde možete organizovati venčanje na otvorenom. Pogodan je za porodična slavlja, poslovne ručkove, proslave i prezentacije. Posetite restoran "Splendid", carstvo dobre hrane i usluge.
Miladina Živanovića 34
Hotel „Zdravljak“ na atraktvnoj lokaciji u centru Sokobanje u svom sastavu ima Hotel ima i druge sadržaje: više restoranskih sala, aperitiv bar, masera, saunu, mini kuglanu, streljanu, kongresnu salu sa 300 mesta, dve sale za sastanke od 30 i 50 mesta, parking, 4 teniska terna na šljaci, teren za odbojku na pesku, travnati fudbalski teren, betonske terene za košarku, mali fudbal, odbojku, dva zatvorena bazena...
Milutina Pejovića 40
Izuzetno smo ponosni na kvalitet usluge i hrane, čime se izdvajamo u ugostiteljskoj ponudi Sokobanje. Velika sala našeg hotela kapaciteta do 400 mesta otvorena je za vaše venčanje iz snova.
Milutina Pejovića 40
Izuzetno smo ponosni na kvalitet usluge i hrane, čime se izdvajamo u ugostiteljskoj ponudi Sokobanje. Velika sala našeg hotela kapaciteta do 400 mesta otvorena je za vaše venčanje iz snova.