Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 16
Ribarske Obale bb
FANTASTIČAN AMBIJENT. Za enterijer zaslužan je hrast koji se vadi sa dna Save. Procenjuje se da je hrastovina koja sačinjava veći deo Sojenice stara oko 300 godina. Hrastovina je u nefarbanoj prirodnoj boji uz dodatak bresta. Sveža riba i posebna crvena paprika, tajna su čuvenog ribljeg paprikaša u restorannu Sojenica. Dočekaće Vas ljubazno osoblje i srdačni domaćin kuće starih alasa sa vekovnom tradicijom.
Stari most bb, Sremska Mitrovica
Čarda Stari Rubin 1999 za sva Vaša slavlja.
Bulevar Konstantina Velikog bb
Restoran čiji je koncept zasnovan na visokim standardima kako spremanja hrane i samog odabira namirnica koje se spremaju....tako i profesionalnosti usluge. Proširujemo naše kapacitete za sve Vaše potrebe.
Gavrila Principa 5
Organizujemo sve vrste Vaših slavlja.
Miloša Obilića 52
Rezervišite svoje mesto na vreme Svečana Sala Beli Anđeo, Sremska Mitrovica. Sala je kapaciteta do 450 mesta uz mogućnost pregrađivanja na 300 ili 150 mesta. Imamo u ponudi i terasu za venčanja na otvorenom do 100 mesta.
Fruškogorska bb
Naša sala kapaciteta 200 gostiju za Vaše proslave napravljena u G sa mogućnošću pregradjivanja za manje kapacitete. Postoji mogućnost organizovanja venčanja u bašti do 300 gostiju. Meni je po ceni od 10e bez glavnog jela, što Vam prepušta mogućnost izbora i samostalnog organizovanja.
Ribarska obala bb
Posejdon je turistički objekat smešten uz obalu reke Save kod Sremske Mitrovice. Objekat poseduje restoran sa pogledom na reku Savu kao i četiri apartmana.
Rumski drum 1, Sremska Mitrovica
Čarda Salaš AB Ugostiteljska radnja za Vaša slavlja. Imamo u ponudi salu za izdavanje koja se nalazi pored restorana a la carte, kao i baštu za opuštanje.
Vojvode Stepe bb
Mali Princ je gradski restoran. To je mesto prijateljstva, ljubavi, sklapanja ugovora, držanja prezentacija, prelepih večeri provedenih u opuštenoj atmosferi, mesto ukusne hrane i dobrog pića. Mali Princ je mesto gde se šetaju nove štikle, oblači najlepša haljina, stavlja najbolja kravata, gde se daju bračni zaveti, slave bitni datumi, razmenjuju najlepša osećanja. Mali Princ je osećaj da ste uvek dobrodošli, jer kod nas ništa nije slučajno.
Kuzminska 9, Sremska Mitrovica
U sklopu Ville LaSta restorana imamo i salu za venčanja do 90 osoba, kao i terasu za venčanja na otvorenom.
Trg Ćire Milekića 12, Sremska Mitrovica
Svečana Sala Sremska Mitrovica Fortuna, pruža izuzetno prijatan ugođaj u veoma luksuznom i klimatizovanom prostoru za 110 osoba.
Promenada bb, Sremska Mitrovica
E cucina je novootvoreni restoran italijanske i tradicionalne kuhinje koji se nalazi na izuzetnoj lokaciji u Sremskoj Mitrovici, na samoj Gradskoj plaži. Premium lokacija, uređen parking prostor kao i moderan enterijer čini naš restoran posebnim i drugačijim u odnosu na ostale restorane u regionu. Italijanska jela koja se spremaju u našoj kuhinji su pripremljena od strane renomiranih kuvara iz Italije, uz dodatak domaćih začina koji u harmoniji daju jedan izuzetan ukus koji ostaje u pamćenju dugo vremena. U našem restoranu možete da uživate u specijalitetima od morske ribe, plodova mora kao i u izvrsno pripremljenoj rečnoj ribi. Vinska karta koju Vam nudimo je sastavljena od odabranih i izvrsnih belih i crvenih vina sa južnih padina Fruške gore i može da zadovolji ukuse i probirljivih ljubitelja vina. Na kraju, okusite naše dezerte - Tiramisu, Panna Cotta, Tres Leches i sve to uz vrhunsku italijansku kafu Illy... Dobro nam došli!!! Prikazane cene su po osobi, bez pića.
Fruškogorska bb, Sremska Mitrovica
Lovački restoran u Sremskoj Mitrovici je jedinstveno mesto ako želite da uživate u domaćoj hrani i piću uz autentučni ambijent i lokalnu Vojvođansku etno muziku. Potvrda naše usluge je i ta da je Lovački restoran već afirmisan po ovako koncipiranom načinu svoje kuhinje i društvenog života. Za organizovane grupe posetilaca u mogućnosti smo da obezbedimo popust. Restoran sa tradicionalnom Vojvođanskom kuhinjom (gibanica, carska pita, štrudla sa makom i orasima, bundevara, rinflaš sa 5 sosova, rolovana teletina, ribić na kajmaku, salašarski sote, punjene tikvice,…). Restoran je kapaciteta 170 mesta, sa baštom kapaciteta 150 mesta.
Školska 6
Ranego je koncept opremljen po najsavremenijim ugostiteljskim standardima. Koncept sale od 600m2, parkinga za automobile sa 200 parking mesta, mladenačkim apartmanom, ljubaznim i posvećenim osobljem uz najkvalitetniju ponudu i organizacije vaših proslava, za koje uvek dajemo sve od sebe da ostanu u posebnom pamćenju. Sala je opremljena najsavremenijim LED-RGB sistemom rasvete i klimatizacije, pružiće Vam ambijent ulaska u RANEGO svet. Maksimalan broj mesta za sedenje je 500, raspoređenih tako da se svaki gost oseća potpuno jednako, bez obzira u kom delu sale da sedi. Vrhunski dizajniran i opremljen ambijent u kombinaciji sa ljubaznim i visoko profesionalnim osobljem, doprineće da vaše slavlje ostane nezaboravno. Sala sadrži profesionalne ventilacione i klimatizacione sisteme kao i podešavanje temperature po vašoj želji. Sala poseduje pregrade koje omogućavaju da bude skalabilna prema vašim potrebama i vrsti proslave.
Marka Aurelija bb, Sremska Mitrovica
Organizujte venčanje na otvorenom na našem salašu. Ukoliko se odlučite za šatore možemo ponuditi i veće kapacitete.