Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 6
Proleterska
Mala sala kapaciteta do 60 mesta. U okviru naše bašte moguće je organizovati ceremoniju venčanja, a u dogovoru sa mladencima moguće je organizovati i celokupno veselje.
Proleterska
Bucin salaš je porodično gazdinstvo koje se nalazi u Temerinu, tik nadomak Novog Sada. U autentično vojvođanskom stilu, napravljena je turistička atrakcija za sve one koji odmor za svoju dušu traže u arhaičnom, idiličnom, seoskom ambijentu. Za vaše venčanje Bucin salaš na raspolaganje stavlja veliku salu sa 150 sedećih mesta i malu sa 60 sedećih mesta. Naša bašta dostupna je za ceremoniju venčanja, a po dogovoru sa mladencima moguće je organizovati celokupno venčanje na otvorenom.
Bečejski put bb
U prelepom ambijentu zaštićenog područja barskog sistema Jegrička nalazi se idealno mesto za ručak, proslavu, prenoćište ili jednostavno uživanje. Ovaj moderan, prijatan i udoban ambijent vojvođanskog restorana Moja čarda je kapaciteta 100 mesta u salama i 130 mesta u bašti, ali za organizaciju venčanja na otvorenom je 100 mesta u slučaju vremenskih nepogoda. Raspolaže i sa 14 moderno uređenih soba. To je restoran koji se odlikuje nacionalnom kuhinjom, a na jelovniku se nalazi veliki izbor hrane iz domaće kuhinje, jela sa roštilja, jela ispod sača, ribe, vruće lepinje i somuni iz naše pekare koja je u sklopu restorana, kao i veliki izbor slatkih jela i kolača.
Košut Lajoša 27
Provedite vaše nezaboravne trenutke u restoranu Aleksandar V. Natkrivena bašta, kapaciteta 50 mesta, dostupna je za ceremoniju venčanja.
Ivana Gorana Kovačića bb, Temerin
Idiličan ambijent sale za venčanja Oaza kod Badžana, savršeno je mesto za krunisanje vaše ljubavi. Natkrivena terasa dostupna je za ceremoniju venčanja.
Nikole Pašića 75
Na temeljima dobrog kvaliteta, u renoviranom prostoru prijatno osoblje će vam uz toplu domaćinsku atmosferu ponuditi kvalitetnu domaću i internacionalnu hranu. Hranu za Vašu dušu poslužujemo u velikim porcijama uz dobra temerinska i inostrana vina. Uz lagane zvuke tamburaša restoran Stari Rubin u Temerinu omogućava idealno mesto za vaše uživanje. Restoran Stari Rubin se sastoji od dve odvojene sale, ukupnog kapaciteta od 130 mesta. U zavisnosti od potreba klijenata moguće je koristiti njene kapacitete za održavanje svečanih ručkova, veselja, svadbi, proslova, seminara…