Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 5
Jezero bb
U lepom ambijentu restorana Palisad, uz veoma ukusne specijalitete Zlatibora, proslavite dan kada izgovarate ono veliko "DA" i uplovljavate u bračne vode. Za velike ili male svadbe, sasvim je svejedno, jer ćemo se mi pobrinuti da vam to bude najlepši dan u životu. Naša multi funkcionalna sala prima 700 gostiju, ali je najbolja funkcionalnost do 450 mesta. Postoji mogućnost organizovanja čina venčanja na otvorenom. Šta god da poželite vezano za dekoraciju, muziku, hranu, ceremoniju, mi smo tu da vam te želje pretvorimo u stvarnost. Pored divnih pejzaža oko hotela, koji su odlična pozadina za fotografije, možemo organizovati i pre-wedding ili post-wedding fotografisanje u okruženju prirodnih lepota Zlatibora i njegove okoline.
Gorjani bb
Organizacija svih vrsta svečanosti i proslava (svadbe, rođendani, krštenja, sve vrste događaja koje vam čine posebne trenutke u životu.
Radnička 2
Organizujemo sve vrste Vaših slavlja.
Kralja Petra I 16a
U kući dobre hrane i vina Aleksandar u prijatnoj atmosferi vas očekuje veliki izbor stranih i domaćih vina i odlična hrana sa ljubavlju spremana za vas. Nudimo Vam tri prostora, sa različitim kapacitetima, gde vašu poslovnu prezentaciju ili događaj možete održati Aleksandar – 100 mesta, Regina – 50 mesta, Lenta – 40 mesta i bašta do 70 mesta.
Bela zemlja bb
Autentični ambijent restorana možete koristiti za proslavu venčanja, rođendana, manjih ili većih porodičnih slavlja, sa maksimalnim brojem od 190 mesta. Imamo u ponudi Beli šator na bazenu.